Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelent az, ha egy majdnem három éves kapcsolatban a szex leredukálódott maximum 3-ra egy hónapban?
Szeretem a párom, de egyáltalán nem érzem már nőnek magam mellette. Mindig csak a kifogás, én vagyok fáradt, te vagy fáradt, tanulsz, jaj most ez fontosabb. Ha kezdeményezek is kitalál valamit. Ő már nem kezdeményez. Ha megkérdezem, hogy kívánja-e, azt mondja, hogy minden nap. De akkor mégis mi van?
Együtt élünk, de úgy érzem, csak egymás mellett. A napi kontaktus annyi, hogy hazajövetelkor puszi, ölelés, meg este egymás mellé fekvés az ágyban, összebújás. Esetleg a kettő között egy-egy puszi.
Amikor itthon van játszik a számítógépén. Sokszor azt érzem, hogy ez van nála az első helyen. Erről is beszéltünk sokszor, de ezt tagadja, hogy így lenne.
Mit csináljak? Nem szeretném, ha vége lenne, de mostanában nagyon sokat gondolkozom ezen. Fiatal vagyok még ehhez, hogy így éljek.
Más volt már ilyen vagy hasonló helyzetben? Mi történt? Hogyan oldottátok meg?
Köszi a segítséget. Én 23/L, ő 34/F
Jók az ötletek :) Arra jutottam végül, hogy megpróbálom felpezsdíteni a dolgot, ha nem megy, akkor .... .
Várom még a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!