Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Szerelemből rettegés!

Figyelt kérdés

Röviden együtt voltam a párommal 7-évet,,szerelmes lettem belé az első pillanmert még mindig szerelmes voltam belé,,sokszor mondtam neki,hogy hagya abba mert el fogom hagyni,,mindig azt mondta majd aba hagyom mikor megszületik a gyerek,,hittem neki mert szerettem őt nagyon,,aztán csak egyre rosszabb lett ,a terhességem alatt egyedűl voltam neki csak a munka meg a drog,,megszületett a kisfiunk,,de persze nem változott nemmi sem,mindig csak egyre rosszabb lett a fiunk 2-éves lett-és 2-év alatt kiszerettem belőle és elhatároztam ,hogy elhagyom és haza költözöm Magyarországra szoltam apukámnak aki ki jött értem és haza vitt,,igen ám csa a párom eléggé kiborult és elkezdett fenyegetözni,hogy nem viszem sehová sem a fiát ,a másik pillanatban meg könyörgött ,hogy ő szerelmes belém meg hogy megvàltozik,de én mondtam neki sajnálom az évek alatt kiszerettem belőled,akkor megint elkezdett fenyegetni(a baj az hogy vannak kapcsolatai)ő mindent eltud intézni hiába van a 2-ország között 1300-kilométer ,,az ő keze odáig is el ér ,,könyörögtem neki ne tegye ezt hadjon békén adjon ídőt,,nagy nehezen megértette,,elengedett,,és tényleg abahagyta a drogokat,,de én már nem vagyok belé szerelmes,haza is mentűnk,de havonta kell hoznom a fiut hozzá ,,mert ha nem akkor nem csak az én életemet teszi tönkre hanem az egész családomét is ,,az ismeröseimét is,,az a baj,hogy képes rá,,1-hete megismertem egy srácot vele minden màs újra kapok bokot meg minden olyasmit amit az elmúlt évek alatt a páromtól nem,,amikor nálam volt a mostani barátom aznap kellet volna Facetimoznom vele,de nem vettem fel,, mert ott volt a mostani,,hívot 17-szer gondoltam majd holnap felhívom és kitalálok valamit,, a barátom másnap elment,rá 30-percre megjelent 2-nagydarab alak az ajtom előtt laptoppal a kezükben tudtam,hogy ő küldte őket azonnal beszélnem kellet vele azt mondtam nagyon rosszul voltam le volt némítva a telefonom ezért nem vettem fel,, igazábol nem tudom,hogy mit kéne tennem a fiamat nem adom oda neki éjen le az életemet úgy hogy nem vagyok boldog. Vagy mit csinàljak

attol fogva,,az első sex után ki költöztem hozzá (Németbe)az első 3-évünk az tőkéletes volt aztán találkozott a drogokkal,,onantol kezdve megváltoztak a dolgok kezdett elhanyagolni,nem bokolt,nem simogatott satöbbi,,rá 2-évre terhess lettem,

2015. dec. 29. 21:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha magyar allampolgarok vagytok, az apanak joga van latni a gyereket, nem veheted el tole. (a gyamhatosag, birosag ha ugy iteli meg akkor lehet ezen valtoztatni)

A fenyegetesek ellen pedig rendorseg.

Drogfuggokkel felesleges vitatkozni, egyezkedni, stb, mivel idonkent beszamithatatlan.

A rendorseghez es gyamhatosaghoz kell menned.

2015. dec. 29. 21:22
 2/12 anonim ***** válasza:

Ilyen "emberrel" nem sokat tudsz tenni, tűnj el az életéből, ahogy tudsz.

Költözés, akár névváltoztatás, bármi!

Megfogja keseríteni továbbra is az életed sajnos, vannak spanjai, lehet még 1-2 rendőr haver is...el kell tűnni,vissza se nézz!!

Bármi fenyegetőzés van, dokumentáld, vedd fel, később szükség lehet rá.

Bántalmazott is korábban?

2015. dec. 29. 21:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Hagyjad már, mindent el tud intézni, "az ő keze odáig is elér", ki ez az ember? :D Álljon ide elém :D
2015. dec. 29. 21:32
 4/12 A kérdező kommentje:
De ő Német állampolgár már 4-éve eldobta a magyart és a fiunk is az, viszont nem vagyunk összházasodva és nekem van egyedűl felügyeleti jogom,a rendörség ki van zárva attol csak még rosszabb lenne
2015. dec. 29. 21:33
 5/12 anonim ***** válasza:
De amúgy neked sincs sok eszed ha gyereket szültél egy drogosnak, gratulálok...
2015. dec. 29. 21:33
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem nem bántott soha sem csak lelkileg,,én azt hittem ,hogy elenged majd,,nem gondoltam arra,hogy ezt fogja csinálni,azt mondta ne merjem a fiát elszakítani tőle,,én nem is akarom,de havonta sem akarok ott lenni 1-hetet nála nem akarom,leélni igy az életemet
2015. dec. 29. 21:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Szakíts meg vele MINDEN kapcsolatot, cserélj számot, se néha facebookozgatás, se viber, se semmi, nem fog tudni semmit csinálni. Az egyetlen probléma hogy nem akarod.
2015. dec. 29. 21:39
 8/12 A kérdező kommentje:
Csa ő ezt nem érti meg neki nem lehet nemet mondani,de ha nem ezt csinàlom akkor elveszi tőlem a gyereket,,és ez ellen nem tud senki semmit tenni,csak itt tudom kiőnteni a szivemet,nem beszélek rola szinte senkivel sem,,akivel meg igen,az is azt mondja vele nem szabad játcani mindenki fél tőle
2015. dec. 29. 21:41
 9/12 A kérdező kommentje:
Gyereket azért szültem neki mert szerelmes voltam belé,,az meg,hogy eltűnjek,,lehetetlen pénz nélkűl,,másrész meg féltem a családtagjaimat is,,az a baj,hogy törökökkel van ők Magyarországon is ott vannak mindenhol
2015. dec. 29. 21:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Eleve ilyen kapcsolatra gyereket vallalni, haaaat.... Na mindegy, ez megtortent. Viszont : arrol hogy kie a felugyeleti jog van barmilyen (birosagi vagy egyeb hatosagi) vegzesed? Ha nincs akkor eleve torvenytelenul jartal el hogy elvitted haza a gyereket.

Ha ilyened van akkor is mert a felugyeleti jog nem egyenlo azzal hogy az apa nem lathatja a gyereket es nem gyakorolhatja az apasagi jogait.

Ha emiatt feljelent akkor annak csunya vege is lehet. Nalunk a ferjem csaladjaban volt ilyen, a sogornom elvitte messzire a gyereket (10 000 kmre de meg orszagon belul) az apa engedelye nelkul. Felfuggesztett bortont kapott erte (europai jogrendszerben).

Amit tehetsz: bizonyitekokkal kered a gyamhivatalnal a kizarolagos felugyeleti jogot. Arra hivatkozva hogy az apa fenyeget, drogos, stb. De ezt tudni kell bizonyitani. Illetve erre hivatkozva tavoltartasi vegzest kerni. Ez azert is fontos mert a kesobbiekben barmilyen papirt akarsz intezni a gyereknek, utlevelet, egyebet, mindenhol kerni fogjak az apa egyideju alairasat, utlevelhez a jelenletet is. Ha a magyar allampolgarsagot meg akarod kerni a gyereknek, amire szuksege lesz pl iskolai beiratkozasnal, akkor ahhoz is kell az apa altal alairt hozzajarulo nyilatkozat (tudom, most inteztem az enyemnek is, csak nalunk mi egyutt vagyunk az apaval. De mivel apuka nem volt ott, a magyar lakcimre be sem tudtuk jelenteni a gyereket.)

Ugyhogy ezt le kell papirozni minel gyorsabban ha nem akarsz tovabbi gondokat a nyakadba. Viszont azt is tudni kell hogy ha az apa felugyeleti joga megszunik akkor elmeletileg -ezt jogrendszere valogatja, de tobb orszagban igy van bar a nemet jogot pont nem ismerem-gyerektartast sem kovetelhetsz tole.

2015. dec. 29. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!