Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelemből Szeretet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelemből Szeretet?

Figyelt kérdés

a barátommal közel 8 honapja vagyok együtt.

És tegnap téma volt a szerelemből mikor lesz szeretet.

Azt mondta hogy nem tudja szerelmes-e mert szeret, de nem akar szakítani vagy ilyesmi mert jol érzi magát velem meg tényleg ritka alkalom amikor vitázunk tehát semmi olyan dolgot nem nyilvánítottam elé hogy kiszeressen belőlem. Csak egyszerűen bevágta hogy a szerelem egy nagy kamu és hogy nem örök

Tisztában is vagyok vele mert 5-6-7 éves kapcsolat után máshogy érez az ember... Na de 8 honapos kapcsolatban ez normális szerintetek?

2015. dec. 7. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Én személyszerint még mindig szerelmes vagyok De csak egy két pillanatra :D Szeretem a párom, kötõdök hozzá és néha elõfordul, hogy miközben nézem vagy hallgatom amit mesél ismét úgy érzem magam mint lassan 4 éve. Szoktam neki mondani,hogy azt hiszem ismét belédzúgtam :D

Ez nagyon emberfüggõ, szerintem a szeretet jobb a szerelemnél, akkor már nem szépítjük a másik hibáit hanem olyannak ismerjük és szeretjük amien

2015. dec. 7. 18:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi 6 éve vegyunk együtt és még mindig van szerelem is.Lehet azért tart még mert fontosnak tartjuk mindketten hogy néha romantikázzunk,meghitt együtt töltött idők legyenek és a szex sem egyhangú stb.8 hónap még igen kevés szerintem is ahhoz,hogy szerelem szeretetté alakuljon.Az a nagy fellángolás ami egy kapcsolat elején van pár év után azért lecsillapodik ,de a szerelmenek nem szabad teljesen eltűnnie később se.Lehet,hogy a pasid amúgy sem egy nagy szerelmes típus,attól még nem biztos hogy valami gond lenne veled.Úgy néz ki ezen a téren nem nagyon vagytok egyhullámhosszon.
2015. dec. 7. 18:22
 3/3 A kérdező kommentje:

9 év 5 honap a korkülönbség.

Én 23- ő 33

A kapcsolat elején udvarolt ahogy kell. Virágcsokor várt az ajtomba mikor felkeltem vagy gyertyával kirakta a kád szélét és úgy fürödtünk. Azok a dolgok hiányoznak. És ha szová is teszem mindig annyit mond: Hát tudom szivem, de az még az elején volt.

Igyekszem meglepni valamivel mindig. Főzök neki valami olyat amit nagyon szeret enni vagy meg masszírozom.

Nem turkálok a telefonjában, nem szabom meg neki mikor mehet el bulizni a barátaival. Teljes mértékben rugalmasan kezelem őt, de a szeretetet, szerelemet megadom neki ahogy tudom persze nem folytom meg.

2015. dec. 7. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!