Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg képesek 5-10 perc leforgása alatt kiszeretni a barátjukból minden ok nélkül egy több éves kapcsolatban?
# 14 - nagyon emlékeztetsz az exemre. Igaz Ő csak 9,5 év után lépett le. Hasonló indokokkal: nem szeretem, nem mutatom ki, nem tudok túl lépni az exemen és ezt nem akarja tovább csinálni. El is fogadtam és nem kerestem, DE...
Próbáltam változni és az újrakezdésünkkor mindent megtettem érte - csak nem akarta már elfogadni ezt. Vagy szimplán nem érdekelte. Vállat vont és azt mondta: túl léptem! 2 egész nap alatt 9,5 éven. Ha nem szeretett az utolsó 1 évben is elég szemétség volt, hogy 1-2 héttel később összejött azzal a pasival akire féltékeny megjegyzéseim voltak. ("tuti vele jössz össze" - kizárt, ilyen fiatallal soha) Összejöttek!
Majd Ő zaklatott engem kikkel találkozom, segítsek a pasijának a gépügyén és a cuccaim kidobásával fenyegetett többször is.
30 fölött vagyok, de csak két komolyabb kapcsolatom volt, így elbánni viszont tervszerűen építve sem lehetett volna. Pedig én is csináltam butaságokat, de mind megbántam és újra sosem követtem el őket.
Szóval a saját bőrömön éreztem ezt: eldobnak, majd összejön mással 2 hét alatt több éves kapcsolat után! (vagy kapcsolatfüggő, vagy nem, de a címben szereplő kérdezővel nagyon együtt tudok érezni)
Össze is omlottam, mert én tényleg hittem a közös jövőnkben... kár, hogy vak és naiv voltam!
#22 Jogos!
Elnézést, nem választottam ketté a TE és az ÉN történetem. Csak hasonlóan indult!
Egyébként míg Te léptél a hideg és a magány ellen, míg engem kitettek. Viszont Te is szereted az exed, akárcsak én... Ez is hasonló, nem csak az eleje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!