Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz egy kapcsolatban hogy telefonon (T-perc) nem tudunk beszélgetni max.15 percet?
Figyelt kérdés
Egyszerüen jön a csend, senki nem szól semmit, én elmondom hogy mi történt velem, mi újság, mit fogok csinálni stb. Ő meg olyan szótlan. Mások simán lebeszélik a t-perceket, mi meg max. negyed órát dumcsizunk 1 nap. Pedig jól esne néha féórát-órát dumcsizni, de vele nem lehet!Mert amúgy egyáltalán nem találkounk sűrűn, hetente 2x max. 3x! Ha mondom neki a telefonba hogy mondjon valamit akkor visszakérdez hogy ,,mit mondjak?" és ilyenkor majdnem sírhatnékom van. 2 éve vagyunk együtt. Én szeretem, állítása szerint ő is engem. 21/L2009. okt. 18. 13:55
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és ilyenkor hétvégén tudnánk igazán dumcsizni mert hétköznao csak este 10 után lehet beszélni akkor meg nem szoktunk mert dolgozunk mindketten és elalszunk!
2009. okt. 18. 13:56
2/5 anonim válasza:
hát, a pasik nem azok a sokat beszélősek telefonon. minnél hamarabb raknék le, legalánbbis akikkel eddig találkoztam. megbeszéljuk hol, mikor találkozunk, és ennyi.
3/5 anonim válasza:
minek erőlteted? egy férfi nem akar órákat telefonálgatni pletykázni meg miegymás mikor találkoztok megbeszélitek mivan és kész. 2 év után meg mi a ... beszéljetek már órákat telefonba?
ő nem a barátnőd és kész. nem így vagyunk beállítva.
4/5 anonim válasza:
ez a férfias gondolkodás, hogy a telefont arra használjuk hogy megtudjuk amit kell, leegyeztessük a legközelebbi találkozót és utána viszont hallásra :)
persze ha ez csak újabban van így egy 2 éves kapcsolatban, és mondjuk az első egy-másfél évben meg sokat dumáltatok telefonon is, az már sokkal elgondolkodtatóbb
25 F
5/5 anonim válasza:
Talán vele nem történik annyi minden aznap, amiről úgy érzi hogy téged érdekelhet. Te meg mondod neki, ha érdekli, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!