Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg képesek 5-10 perc leforgása alatt kiszeretni a barátjukból minden ok nélkül egy több éves kapcsolatban?
Én 12 évet dobtam így el-látszólag. De a mi kapcsolatunk évek óta ki volt hűlve és én évekig küzdöttem érte. Évekig bőgtem és szenvedtem a boldogtalanságtól. Ő nem akart változtatni a dolgokon, én léptem. Ugyanezt kaptam az arcomba, hogy csak így, egyik napról a másikra nem szeretem. Pedig soha nem szűntem meg szeretni, de ami nem működik és csak fájdalmat okoz, azt nem érdemes folytatni. Mondjuk nekem nem is volt senkim utána még sokáig, mert nem másvalakiért léptem ki (pedig úgy könnyebb lett volna, sokan ezt választják) hanem önmagamért, magunkért, hogy mindketten találjunk valaki mást mielőtt eljár fölöttünk az idő.
Én úgy gondolom, ha nem szeretsz valakit vagy nem vagy vele boldog, a szakítás nem gerinctelen dolog, sőt: bennragadni egy kapcsolatban ahol nem szeretitek egymást, pusztán kényelemből vagy félelemből, na az a gerinctelen, mert hazugság. Amúgy meg nem az szakít vagy válik akinek hajlama van rá, hanem akinek oka van rá. Ergo nincs ilyen, hogy a magyar/nem magyar nők ilyenek meg olyanok.
Férfiak is így szoktak szakítani, amúgy csak ők más nőkkel lépnek le, és még van képe némelyiknek eljátszani hogy mennyire szeretett azért....aha.
Amúgy ha téged sorozatban hagynak ott így, nagy baj lehet veled.
Nem csak a nők. Csak ők nem ide járnak sírni, hanem a barátnőjük vállán bőgik ki magukat.
Sőt, a pasik képesek úgy szakítani hosszú kapcsolat után, h el sem mondják, h vége. Vagy kapsz egy sms vagy emil üzit, h ennyi volt, kész, vége. Ez a leggerinctelenebb dolog. Ilyenkor jövök rá, h jobb, h szakított velem, mert aki ezt csinálja az nem férfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!