Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A nők tényleg képesek 5-10...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg képesek 5-10 perc leforgása alatt kiszeretni a barátjukból minden ok nélkül egy több éves kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Egyre többet látni ezt hogy nők egyik percről a másikra már nem szeretik a párjukat. Nem történt semmi nem volt vita egyszerűen megittak egy kávét és már nem szeretik azt akibe 10 perccel azelőtt még szerelmesek voltak majd másnap le is cserélik. Az ilyen nők mégis hogy akarnak házasságot és gyerekeket később?
2015. dec. 26. 23:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
65%
A legtöbb nő a legjobb barátnőivel osztja meg ezeket, és nem ide járnak sírni. Én nő vagyok és én is jártam így pasival még évekkel ezelőtt, nem esett jól, de átgondoltam és tanultam belőle, mire kell figyelni, és hogy aki tette, miért tette.
2015. dec. 27. 23:31
 12/25 anonim ***** válasza:
48%
Ha nem is 5 perc alatt, de tény, hogy nem kell nekik sok idő.
2016. jan. 4. 22:48
 13/25 Ypszilon1980 ***** válasza:
49%
Sajnos igaz. Talán nem 5 perc, de pár óra alatt simán képesek erre, nem tudom, hogy miért, de tapasztaltam többször is, bár egyszer volt egy 5 perces dolog is nálam. A csaj Szilveszterkor 5 perc alatt hirtelen úgy otthagyott, hogy csak lestem, utána már mindennek vége volt és csak magyarázatot sem kaptam.
2016. jan. 4. 22:55
 14/25 anonim ***** válasza:
75%

Én 12 évet dobtam így el-látszólag. De a mi kapcsolatunk évek óta ki volt hűlve és én évekig küzdöttem érte. Évekig bőgtem és szenvedtem a boldogtalanságtól. Ő nem akart változtatni a dolgokon, én léptem. Ugyanezt kaptam az arcomba, hogy csak így, egyik napról a másikra nem szeretem. Pedig soha nem szűntem meg szeretni, de ami nem működik és csak fájdalmat okoz, azt nem érdemes folytatni. Mondjuk nekem nem is volt senkim utána még sokáig, mert nem másvalakiért léptem ki (pedig úgy könnyebb lett volna, sokan ezt választják) hanem önmagamért, magunkért, hogy mindketten találjunk valaki mást mielőtt eljár fölöttünk az idő.

Én úgy gondolom, ha nem szeretsz valakit vagy nem vagy vele boldog, a szakítás nem gerinctelen dolog, sőt: bennragadni egy kapcsolatban ahol nem szeretitek egymást, pusztán kényelemből vagy félelemből, na az a gerinctelen, mert hazugság. Amúgy meg nem az szakít vagy válik akinek hajlama van rá, hanem akinek oka van rá. Ergo nincs ilyen, hogy a magyar/nem magyar nők ilyenek meg olyanok.

Férfiak is így szoktak szakítani, amúgy csak ők más nőkkel lépnek le, és még van képe némelyiknek eljátszani hogy mennyire szeretett azért....aha.

Amúgy ha téged sorozatban hagynak ott így, nagy baj lehet veled.

2016. jan. 5. 06:27
 15/25 Ypszilon1980 ***** válasza:
Persze ez nem csak nőkre mondható el, de tény, hogy a nők nagyobb százalékban tudnak így szakítani. Tudod az a baj, hogy mikor a nő azt mondja neked, hogy így szeret meg úgy szeret, már gyűrűt akar és akkor 3 nap múlva meg már kitalálja, hogy belefáradt. Mibe? Milyen duma ez? Hol élnek?
2016. jan. 5. 07:41
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem a baratom igy dobott ki. Kedden meg fulig szerelmes volt (szerinte), csutortokon pedig mar nem es a randin amin romantikus randevu volt megbeszelte kozolte hogy vege. Kopni nyelni nem tudtam. Ez eleg eretlen hogy valaki csak a nokrol hiszi ezt es az is hogy valaki azt hiszi kilehet szeretni a masikbol 5 perc alatt. Evek utan tudtam meg hogy a sracnak osszejott egy masik csaj es azert dobott. Nok es ferfiak kozott szarmazastol, etmikumtol fuggetlenul vannak ilyen emberek, ezt mindenki tudja, csak van aki provokalja magat nevetseges kerdesekkel.
2016. jan. 5. 10:11
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a nők. Csak ők nem ide járnak sírni, hanem a barátnőjük vállán bőgik ki magukat.

Sőt, a pasik képesek úgy szakítani hosszú kapcsolat után, h el sem mondják, h vége. Vagy kapsz egy sms vagy emil üzit, h ennyi volt, kész, vége. Ez a leggerinctelenebb dolog. Ilyenkor jövök rá, h jobb, h szakított velem, mert aki ezt csinálja az nem férfi!

2016. jan. 5. 10:32
 18/25 anonim ***** válasza:
Nos hasonló vagyok csak férfiba. Mikor ismerkedek egy lánnyal eleinte tök szimpatikus, de aztán alszok rá egyet utána már nem. Nehéz megtalálni azt aki mellett szívesen lennénk!
2016. jan. 5. 10:43
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért az ilyennek van előzménye mindig. Az én első nagy szerelmemmel 3 évig jártunk. Többször megcsalt, megalázott,elhagyott, csak mert olyan kedve volt. Én persze olyan idióta voltam,hogy mindent megbocsátottam,csak mert nagyon szerelmes voltam. Az egyik elhagyása alatt megismertem egy férfit aki vonzott, de még mielőtt komolyabb kialakult volna köztünk újra felbukkant és megint összejöttünk. A másik férfivel baráti kapcsolatban maradtunk, tudtam,hogy ő szerelmes belém, én se tudtam mit csináljak,a "párom" meg hirtelen normális lett vagy fél évig, nem voltak már nőügyei (vagy legalábbis jól titkolta), egyik nap elmentem hozzá miután megérkeztem kértem ,hogy főzne -e egy kávét, erre odavetette bunkó stílusban, hogy csináljam meg én magam ő nem a szolgám. Szó nélkül kimentem a konyhába csináltam mindkettőnknek, megittuk én meg annyit mondtam,hogy mennem kell. Hirtelen elszakadt bennem valami... igen a kávé ügy váltotta ki. Egyenesen a férfihez mentem és megkérdeztem,hogy akarná-e még,hogy megpróbáljuk együtt. Ő könnyezett a boldogságtól, másnap már csak szakítani találkoztam a másikkal aki persze csodálkozott,hogy miért dobom csak úgy. Persze hiszen éveken keresztül mindent lenyeltem neki, aztán hirtelen csak "úgy" egy kávé miatt ott hagytam. Igazából magam se értem miért akkor pattant el bennem valami,mikor előtte szó szerint mindent elnéztem neki, talán mert a stílusa miatt amiatt ahogyan mondta leesett,hogy ő nem fog soha megváltozni, max ideig óráig. Lehet én se voltam így túl korrekt, de bőven megérdemelte. Életem legjobb döntése volt,azóta majdnem egy évtized telt el, a férfivel most lesz az esküvőnk, és nagyon boldogok vagyunk,azóta is, az exem pedig azóta is boldogtalan és engem sír vissza. Nem változott azóta se semmit, néha van egy boldogtalan kapcsolata,a nőiről megalázóan beszél, csalja őket, vergődik.
2016. jan. 5. 12:31
 20/25 Ypszilon1980 ***** válasza:
Persze nem függ attól, hogy férfi vagy nő, mindkét oldalon van ilyen. Csak nem értem hogy lehet ezt így csinálni, mi miatt van ez embereknél? Én azt gondolom, hogy ez akkor van, amikor valakit közben befolyásolnak, vagy megcsalt, viszont ezzel próbálja kompenzálni, aztán percek alatt rájön, hogy hazugság. Ilyenkor az ember meg van vezetve és baromira megalázó, magyarázat meg általában nincs. De később úgyis kiderül minden. Nálam két esetben volt ilyen, mindkettő megcsalás miatt volt, csak vak voltam és nem vettem észre, hogy mi folyik a hátam mögött.
2016. jan. 5. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!