Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg képesek 5-10 perc leforgása alatt kiszeretni a barátjukból minden ok nélkül egy több éves kapcsolatban?
Ezt nem hiszem el, sajnálom.
Van egy folyamat, aminek ez a végkifejlete.
Hogy úgy tűnik, egyik pillanatról a másikra történik, sok oka lehet. Hazugság? Önmagának hazugság? Önámítás? Ésatöbbi.
Istenem, de tipikus. Engem kétszer dobtak ugyanazzal az indokkal. Kiszerettek belőlem úgy, hogy egyik héten szülinapom ünnepeltük, majd szex, és pár hét után másba volt fülig szerelmes.
Természetesen az én hibám volt minden, ahogy a nagykönyvben lenni szokott!
Az is kérdés hogy mi lehetett abban a kávéban!?
Viccet félre téve nemtudom de szomorú mert azért én is mindenki olyat keres akivel leélheti életét egy bizonyos kor után! :) :\
Elég szomorú hogy vki nemtud akár hűséges lenni a másikhoz stb! PERSZE tisztelet a kivételnek!!!!!!!
Kerdezo
Na kb nalunk igyvolt....en ket honapja itt szenvedek a csaj miatt,3 evig jartunk komoly tervek voltak,meg szakitas elott is a csaj mondogatta konnyes szemmel hogy mennyire szeret meg tervezte mit vesz Karacsonyra pl....szakitott velem egyik naprol a masikra es az fajt a legjobban hogy semmi komoly indok semmi fajdalom nem latszott rajta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!