Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás vagy szünet?
Szerintem legalàbb meg kéne pròbàlni helyre hozni. Elég hosszù kapcsolat,lehet,csak belefàsultatok. Monoton. Emlékezz vissza,melyek voltak azok a helyek,ahova a kapcsolat elején jàrtatok kiràndulni. Menjetek vissza oda...Miket csinàltatok régen,amit mindketten vàrtatok,szerettetek. Menjetek el kettesben valahovà lazìtani,legyen az a jàték,mintha most ismerkednétek. Csempésszetek egy kis izgalmat a kapcsolatba...Tegyetek ùgy,mintha a szexben is most ismernétek meg egymàst. Fedezd fel ùjra testének minden porcikàjàt.Vegyél neki egy szexi fehérneműt,írj neki egy cetlit,hogy "este 8-ra hazaérek a Vilàg legszebb nőjéhez" (de ne felejts el hazaérni)
Pàr napra rà vegyél neki egy szép ruhàt, hívd fel,hogy "ugye szereted még x ételt(kedvence) az x étteremben?(kedvenc étterme).Van 2 òràd,hogy felvedd azt a csinos rucit,amit az àgyon hagytam neked és ideérj...Stb,stb,stb....Millio dolgot lehet tenni. Egy kapcsolat olyan,mint egy növény. Folyton àpolni kell,mert elhervad...
Ha nem jön vissza a régi tűz,fogd magad és tisztességesen lépj ki ebből.
Első körben ne legyél gyáva, és amit leírtál, mondd el neki. Egy kapcsolat működéséhez két ember kell, szavak nélkül meg nem biztos, hogy sejti ezt az egészet. Ha kész ő is változtatni és te is, akkor simán működhet még.
Ha szünetet kérsz, azzal egyrészt megrémiszted és összetöröd, lehet, hogy feleslegesen. Szerintem a gondolkodási idő nem sokmindenre jó, mert nem fogja tudni, hogy mi az, amin változtasson, és a szünet után ugyanúgy folytatódna minden tovább, ugyanide lyukadnátok ki.
Köszi a válaszokat. Igen, jogos, el fogom mondani neki, hogy érzek, nem akarok gyáva módon megfutamodni, csak a végkifejletet nem tudom eldönteni még. Volt már ilyen korábban, akkor változtattunk, egy ideig ment is, de most megint ezen gondolkodok és most abban sem vagyok biztos, hogy akarok-e változtatni magamon, talán ez a legnagyobb baj. Nem tudom, valami belülről azt súgja, hogy mennem kellene tovább. Összességében talán ellenék így, de nem tisztességes vele szemben (ő többet dolgozik a kapcsolaton) és úgy érzem nem vagyok elégedett, valószínűleg boldog sem annyira, lehet hülyeség, de így érzek belülről.
Mostanában próbálkoztam, elmentünk színházba, koncertre, de valahogy nem a régi, olyan sablon volt az egész, szerintem bennem változott meg valami.
A szünet csak időhúzás, és még össze is töröd a párodat a szakítás előtt. Szerintem ennek a kapcsolatnak vége részedről. Amit érzel az az, hogy már nem szereted, csak megszokásból vagy vele együtt. Ezért is hezitálsz, főleg majd 10 év után. De ugye a megszokás messze nem boldog kapcsolat.
A kérdés az, hogy mikor mondod el neki. Megvárod amíg nem csak kikacsintgatni fogsz, hanem lesz másik nőd, netán még meg is csalod, vagy tisztességgel lezárod a kapcsolatot mielőtt még megaláznád azzal, hogy bármilyen kapcsolatba kerülsz másik nővel.
Persze megpróbálhatod megbeszélni vele, úgymond megjavítani a dolgot, de ha ez az érzés, hogy más nőkre vágysz, egyszer felüti a fejét, akkor annak a kapcsolatnak már vége van. És nem utolsó sorban nem tisztességes a párod idejét sem tovább húzni. Nem tudom hány évesek vagytok, de ő is találhat még magának boldog kapcsolatot, és te is.
Szia!
Szerintem ne hagyd el. Ezt a helyzetet mással is fogod érezni ennyi idő után!
NEM ÉRI MEG!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!