Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Melyik volt életetek legfájdal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik volt életetek legfájdalmasabb szakítása?

Figyelt kérdés
Leírnátok hogy nagyjából mi történt? Miért és mennyi idő után szakítottatok? Léci kort és nemet is írjatok!

2015. szept. 30. 16:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem az a legfájdalmasabb, hogy még sosem volt szakításom, mert még sosem jöttem össze senkivel. Még randim sem volt 29 évesen.
2015. szept. 30. 16:50
 2/14 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszoló! Ha szabad kérdezni, miért? Fiú vagy vagy lány?
2015. szept. 30. 17:08
 3/14 anonim ***** válasza:

Igazából mindegyik fájt a maga nemében, mert az egyik megcsalt/hosszabb időn át hazudott nekem, a legutóbbi meg tényleg úgy tűnt, hogy szinte tökéletes kapcsolat, alig volt 1-2 vitánk de soha nem veszekedtünk vagy ilyesmi. Mindig jött az "örökké" szó meg a kisujj... nagyon szerettük egymást és számomra minden pillanat maga a menyország volt vele. Aztán egyik nap szó nélkül itt hagyott... még elbúcsúzni sem tudtam. Azóta sem igazán értem az okokat és ez teljesen felfoghatatlan. Ő volt az a lány akit a világon legjobban szerettem/szeretek. Így ezek után ha egy másik lányba képes lennék beleszeretni akkor az azt jelentené, hogy neki hazudtam? Mert mégis lenne nála jobb? Ez nem igaz... én akkor is őt fogom várni és belé leszek szerelmes örökké, tényleg úgy éreztem.

Ha lenne is másik lány, maximum csak nagyon szeretni tudnám de szerelmes nem tudnék már lenni az biztos. De szerintem nem lesz mert én mindig abban reménykedem, hogy sikerül valahogy helyre hozni a dolgokat. De így, hogy az okát sem tudom, nem lesz könnyű... még valamennyire beszél velem, de az utóbbi 1-2 napban nem sokat :| Nem tudom, hogy ez ideiglenes vagy végleg szeretne "lerázni": Pedig érzem, hogy szeret... de mégsem értem.

Ha végleg békén hagynám egy másik lány miatt, szerintem neki is rosszul esne. Hát ember legyen a talpán aki a nőket megérti. Mikor szíved-lelked neki adod és a legapróbb titkot is meg tudjátok beszélni és egy-egy ölelés kb. olyan mint az örökkévalóság... de mégsem elég!?

Többé nem fog fájni mert ez örökké fáj és nem akarok több barátnőt. Max lány havert akivel ha úgy jön ki esetleg még le is feküdhetünk, sőt ha lenne olyan lány aki ezt képes elfogadni akár még együtt is élhetnénk de én akkor is belé leszek már örökre szerelmes...

Nem hiszem, hogy van olyan lány aki ezt el tudná fogadni, szóval szerintem attól sem kell félnem, hogy ezek után még lesz valaki. Ha csak ő vissza nem jön :)

"Röviden" ennyi. Brutálisan fáj(t)

2015. szept. 30. 17:55
 4/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló :nagyon sajnálom! Tényleg borzalmas lehet, ha úgy szakítanak veled, hogy az okát sem tudod. Szerintem ez így nagyon nem fair! Remélem azért egyszer Boldog leszel vele, vagy egy másik lánnyal! :)
2015. szept. 30. 18:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem, amikor 6. osztályos koromban kaptam egy intőt, és kiszakítottam az ellenőrzőmből azt az oldalt, ahova beírták. Később amikor kiderült a turpisság, újra beírták, egy másik újabb intő kíséretében, anyukám úgy elvert a fakanállal a szakítás miatt, hogy az nagyon fájdalmas volt.
2015. szept. 30. 18:19
 6/14 A kérdező kommentje:
5-ös, kösz az értelmes hozzászólást! :D
2015. szept. 30. 18:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én múlt héten elszakítottam egy húszezrest, na az volt életem legfájdalmasabb szakítása. :D
2015. okt. 1. 23:15
 8/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó Válaszoló! Omg hogy élted túl?? :O
2015. okt. 2. 08:31
 9/14 anonim ***** válasza:

több mint 1 évig jártunk, az utolsó hónapban éreztem hogy valami nem stimmel, pedig jól kijöttünk, nem veszekedtünk, egy hullámhosszon voltunk mindig is.

kérdőre vontam, hogy van-e ami bizonytalanná teszi, majd hosszas faggatózás után kijelentette, hogy szeretne más nőkkel is lefeküdni még (25éves volt akkor én voltam a 4. komolyabb kapcsolata), mert még soha nem volt "topnővel", vagyis akinek tökéletes alakja van, és én ugye nem voltam ez a kategória... nekem komolynak tűnt a kapcsolat, terveztem is vele hosszútávra, de ezek után nem tudtam volna megbízni benne... az fájt a legjobban hogy magától nem is mondta volna el, nekem kellett kihúznom belőle, és persze az indok is szánalmas és megalázó. nekem ez volt eddig a legrosszabb

2015. okt. 3. 22:00
 10/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó Válaszoló! Sajnálom! Tudod, szerintem az igazán ,,topnő" az, aki igazán tudja szeretni a párját. Lehet hogy az exed majd megbánja hogy egy ilyen dolog miatt szakított veled. Szóval fel a fejjel! :-)
2015. okt. 4. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!