Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt életetek legfájdalmasabb szakítása?
nekem igazából még kapcsolatom sem volt, (leszámítva a két hetes "kapcsolatot") De a leges legjobban az fájt/fáj még minig, hogy van egy lány akivel 2011 nyarán, facen kezdtünk el beszlgetni, rá 3 napra randiztunk. Utána telt múlt az idő és csak barátok lettünk,holott én igazából a mai napig szeretem. Egy rgész éjszakán át tartó beszélgetésünk során ezt el is mondtam neki, arra akkor azt mondta, hogy ő csak barátságot szeretne. Aztán egyszer szintén egy ilyen beszélgetés alkalmával mondta, hogy Ő többet érez irántam mint barátság, de nem szeretne velem kapcsolatot, mert fél hogy tönkre megy a barátságunk, ami neki mindennél többet ér. Azóta is jóban vagyunk, azóta is mindent megbeszélünk egymással, de minden egyes találkozás után, mikor elválunk, úgy érzem mintha valami összeszorítaná és kitépné a szívem! :(
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!