Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Melyik volt életetek legfájdal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik volt életetek legfájdalmasabb szakítása?

Figyelt kérdés
Leírnátok hogy nagyjából mi történt? Miért és mennyi idő után szakítottatok? Léci kort és nemet is írjatok!

2015. szept. 30. 16:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nekem igazából még kapcsolatom sem volt, (leszámítva a két hetes "kapcsolatot") De a leges legjobban az fájt/fáj még minig, hogy van egy lány akivel 2011 nyarán, facen kezdtünk el beszlgetni, rá 3 napra randiztunk. Utána telt múlt az idő és csak barátok lettünk,holott én igazából a mai napig szeretem. Egy rgész éjszakán át tartó beszélgetésünk során ezt el is mondtam neki, arra akkor azt mondta, hogy ő csak barátságot szeretne. Aztán egyszer szintén egy ilyen beszélgetés alkalmával mondta, hogy Ő többet érez irántam mint barátság, de nem szeretne velem kapcsolatot, mert fél hogy tönkre megy a barátságunk, ami neki mindennél többet ér. Azóta is jóban vagyunk, azóta is mindent megbeszélünk egymással, de minden egyes találkozás után, mikor elválunk, úgy érzem mintha valami összeszorítaná és kitépné a szívem! :(

19/F

2015. okt. 4. 21:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem volt még fájdalmas szíktásban részem, mert csak 1 barátnőm volt, azt is én dobtam. Azóta a mindennapi csajok meg nem bírják megütni a szintjét se. Vicc a mostani fiatalság.
2015. okt. 5. 14:32
 13/14 anonim válasza:
Az elso ! 63/F.
2015. okt. 8. 07:17
 14/14 anonim ***** válasza:
mikor kiderült, hogy a barátom az előző estéjét egy másik lánnyal töltötte. a pofámba hazudott és kb. leszarta az egészet, pedig 1 évig voltunk együtt. aztán mikor kicsit lenyugodtam és én még ezek után is ki akartam volna vele békülni egyszerűen semmibe vett, átnézett rajtam, már nem foglalkozott velem és egyszer csak elmúlt.. én 17 voltam, ő pedig 19
2015. okt. 27. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!