Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » +21! A szerelem hány évig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

+21! A szerelem hány évig bírja ki, mikor válhat lapossá egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi elsősorban,hogy mennyi idő (év) kell ahhoz,hogy teljesen hideggé váljon számunkra a párunk.Meddig tart a varázs,mikortól van szimplán ragaszkodás?

MIKOR kezdetek el a szakításon gondolkodni?(akár tudat alatt is)

Ezekre lennék nagyon kíváncsi.

Tapasztalt emberek véleményét várom :)

2015. dec. 18. 13:21
 1/8 anonim ***** válasza:
nálam a szerelem 2év után múlt el és ment át szeretetté, de nem elhidegülés.
2015. dec. 18. 13:35
 2/8 A kérdező kommentje:

Együtt vagytok még? :)

Elfelejtettem kiírni..kort és nemet is írjatok légyszi!

2015. dec. 18. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
1,5év után kevésbé intenzív lett az érzés, viszont mély szeretet van mögötte. Viszont időnként fellángolok, csak úgy ránézek és mehint annyira szerelmes vagyok, mint az elején. 3 éve vagyunk együtt, de szakítas nem fordult meg a fejemben, csak egyre biztosabb vagyok a kapcsolatunkban :)
2015. dec. 18. 13:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Naptári napra pontosan nem tudom megmondani, hogy mikor jött el az a pillanat, hogy "jé! ez már nem szerelem, hanem szeretet!" - és nem is gondolkoztam ezen. 16 éve vagyunk együtt. Szakításon? Még nem gondolkodtam.
2015. dec. 18. 14:16
 5/8 A kérdező kommentje:
16 év.. de jó!Hány éves korotokban jöttetek össze? :)
2015. dec. 18. 14:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés túl relatív.

Minden ember minden kapcsolat más.

Vannak akiknél pár hónap elég az elhidegülésig, vannak aki meg évtizedek múlva is szeretik egymást.

2015. dec. 18. 18:54
 7/8 anonim ***** válasza:

21 évesen nősültem

24-25 minden tök boldog volt

26-29 között elég szürke, sok, sok bajjal

30- krízisek

31-40 tök happy

42: válás

2015. dec. 30. 08:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Lassan 6 éve vagyunk, együtt, én még mindig szerelmes vagyok, persze hullámzó az intenzitása. Mindenki "a 7. év a legnehezebb" dumát tolja mostanában körülöttem, kezdenek beparáztatni. :D
2015. dec. 30. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!