Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek, pedig nem akartam?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, pedig nem akartam?!

Figyelt kérdés
először is, kötvonalasan: -25 éves karrierista srác vagyok, mindig tudatosan éltem az élem, hogy mi visz előre és mi az amire vágyom... Pár hete kezdődött (2-3 hete) elkezdtem beszélgetni a bizonyos személyel, hogy neki is van, nekem is van tőkém, hogy egy új céget hozzunk létre... Nem nagyon ismertem, csak egy társaságban párszor találkoztunk. Aztán jött egy bizonyos szombati este, ahol csak ketten voltunk hogy üzletről beszéljünk aztán lazitásképpen megigyunk valamit (hátsószándék nélkül, hisz meg akartam ismerni ha netalántán üzlet lenni) Szóval iszogattunk, és mikor mindketten kicsit megszédűltünk, akkor egymásnap estünk... De csak csókig jutottunk, aztán észhet tertünk, és annyiba is maradt. Atzán pár napja megbeszéltük hogy találkozunk, megbeszélni mi történt és lezárjuk, de megint a vad csókolózásba kötöttünk ki, sex még akkor sem történt meg. A rossz magyon rossz benne, hogy nekem kapcsoaltom van 3 éve... 1 éve együtt is élünk, azt éreztem hogy minden rendben, de sajnos azt a kettő alkalmas csókolózást egyszerűen nem bírom kiverni a fejemből... Folyamatosan rá gondolok, és annyira megfogott, hogy kivagyok... Nem vagyok az a srác aki könnyen lesz szerelmes, és most azt érzem hogy sajnos (vagy nem tudom) ez felé haladok... Mit tegyek?!

2015. nov. 12. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha fontos számodra a jelenlegi kapcsolatod, akkor ne találkozz azzal a személlyel. Ha nem annyira fontos, akkor szakíts a jelenlegi pároddal, és próbálkozz a bizonyos személlyel.
2015. nov. 12. 14:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel. Adj magadnak egy kis időt, gondold át mit szeretnél. Ha a kapcsolatod mellett döntesz, akkor ne találkozz a másikkal, felejtsd el a céges terveidet vele.
2015. nov. 12. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!