Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van?
Párommal 3 évig voltunk együtt, mikor a nővérem, egyik barátjával megcsaltam őt többször is. Aztán ez kiderült, és kiraktam a lakásból.
Majd a volt barátom, próbálta rendbe hozni az egészet, de közben még összejárogattam ezzel a fiúval is. Aztán 2 hónap múlva kiraktam a fiút. És megpróbáltam rendbehozni a kapcsolatot. A következő 4 hónap nagyon jó volt, és úgy volt, hogy visszaköltözik. A Kislányom is nagyon várta már. Aztán egy nap nem vette fel többet a telefont, és nem válaszolt az üzenetekre. Felhívtam az édesanyját is, azt mondta elment az országból, mert kapott egy jó állás ajánlatot. Miattunk sokszor lemondta a külföldi lehetőségeit, mert mi nem akartunk menni vele. De most, hirtelen elment, eltelt 1 hónap és nem tudom mi van vele. Miért csinálta ezt?
Tudom, hogy hibáztam, csak nagyon rosszul esik, hogy itt hagyott minket, előző este, még arról beszéltünk, mit csinálunk a hétvégén majd. Erre eltűnt.
Nem szép, amit csináltam, de ő tartotta bennem a lelkem, hogy ezt túléljem, meg az ő szerelme, és kitartása tartott életben, mert nagyon mélyre süllyedtem. És kimásztam ebből, de most olyan, mintha még mélyebbre süllyedtem volna. Tudom megérdemeltem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!