Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Párommal 3 évig voltunk együtt, mikor a nővérem, egyik barátjával megcsaltam őt többször is. Aztán ez kiderült, és kiraktam a lakásból.
Majd a volt barátom, próbálta rendbe hozni az egészet, de közben még összejárogattam ezzel a fiúval is. Aztán 2 hónap múlva kiraktam a fiút. És megpróbáltam rendbehozni a kapcsolatot. A következő 4 hónap nagyon jó volt, és úgy volt, hogy visszaköltözik. A Kislányom is nagyon várta már. Aztán egy nap nem vette fel többet a telefont, és nem válaszolt az üzenetekre. Felhívtam az édesanyját is, azt mondta elment az országból, mert kapott egy jó állás ajánlatot. Miattunk sokszor lemondta a külföldi lehetőségeit, mert mi nem akartunk menni vele. De most, hirtelen elment, eltelt 1 hónap és nem tudom mi van vele. Miért csinálta ezt?
Mert az ő szemében gondolom te nem voltál gerinces...Többször megcsaltad,nem csak egyszer.
2015. dec. 16. 15:46
22/32 anonim válasza:
Basszus te tényleg nem érted? Egyszerűen mit nem tudsz ezen felfogni? Ez vicc...
2015. dec. 16. 15:47
23/32 anonim válasza:
Ez vagy kamu, vagy te fogyatékos vagy. Tényleg nem érted :)
2015. dec. 16. 15:48
24/32 A kérdező kommentje:
Jó csak nagyon szereti, szerette a lányom, rajta mért állna bosszút?
2015. dec. 16. 15:49
25/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fogyatékos, csak egyszerűen nagyon sok mindent megbocsájtott nekem, és elmondta, hogy élete szerelme vagyok. És hogy mindenkinél jobban szeret engem. Legalább megmondta volna, hogy vége.
2015. dec. 16. 15:52
26/32 anonim válasza:
Sajnos annyit sem érdemelsz. Miért kellett volna korrektnek lennie? Mert te is az voltál? A gyereket meg felesleges belekeverned, nem őt hagyta el.
2015. dec. 16. 15:55
27/32 rrrrrreennnnn válasza:
De,tuti fogyatékos vagy. Èn sem értem,mit nem fogsz fel ezen. Szerette a lànyodat. Ês? Semmi köze hozzà. Miért utasìtotta volna el az àllàst egy szàmàra idegen gyerek miatt? Te tudtad nagyon jòl,hogy szerti a gyereket,ezért merted mellette megtenni az aljassàgaidat. De kijàtszottad az utosò lapjaidat. Ès sérti a büszkeséged,hogy mindent megbocsàtott,most meg lelécelt. Előbb vagy utòbb,de minden r***c ìgy jàr. Ràjött,hogy arra nem vagy méltò,hogy szòljon,hogy dobbant innen. Ràjött,hogy egy ilyen nőre nem akarja pazarolni a szerelmét és idejét. Vilàgos? Vagy tagoljam? Esetleg leìrjam màs nyelven?
2015. dec. 16. 16:01
28/32 anonim válasza:
Te most komolyan azt hiszed, hogy a mástól való gyerek miatt kéne veled maradni a barátodnak, akit többször megcsaltál?
"' Miattunk sokszor lemondta a külföldi lehetőségeit, mert mi nem akartunk menni vele"
Nagy hiba volt.
2015. dec. 16. 16:34
29/32 anonim válasza:
Èn meg azt nem èrtem ha valaki enyire szeret tèged,ès mèg elfogadja azt a gyermeket aki nem is az övè.Azt az embert,hogy lehet igy megalázni.
2015. dec. 17. 07:27
30/32 anonim válasza:
Tudod Isten nem ver bottal.Egyszer mindenki megkapja amit megérdemel.Elment és neked el kell fogadnod.Legközelebb bölcsebb leszel ,és megtanulod,hogy nem jó dolog mások érzelmeivel játszanod.Tovább kell lépned,egy nagy pofont kaptál most az élettől,és majd elválik hogyan hasznosítod a további életedben.A kislányod miatt,próbálj meg jobb emberré válni,hogy jó példát mutass neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!