Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Párommal 3 évig voltunk együtt, mikor a nővérem, egyik barátjával megcsaltam őt többször is. Aztán ez kiderült, és kiraktam a lakásból.

Majd a volt barátom, próbálta rendbe hozni az egészet, de közben még összejárogattam ezzel a fiúval is. Aztán 2 hónap múlva kiraktam a fiút. És megpróbáltam rendbehozni a kapcsolatot. A következő 4 hónap nagyon jó volt, és úgy volt, hogy visszaköltözik. A Kislányom is nagyon várta már. Aztán egy nap nem vette fel többet a telefont, és nem válaszolt az üzenetekre. Felhívtam az édesanyját is, azt mondta elment az országból, mert kapott egy jó állás ajánlatot. Miattunk sokszor lemondta a külföldi lehetőségeit, mert mi nem akartunk menni vele. De most, hirtelen elment, eltelt 1 hónap és nem tudom mi van vele. Miért csinálta ezt?

2015. dec. 16. 15:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

"Miért csinálta ezt?"

A saját érdekét nézi. Benned már nem bízik, és erre mindne oka meg van.

2015. dec. 16. 15:34
 12/32 A kérdező kommentje:
És akkor az egészet bosszúból csinálta?
2015. dec. 16. 15:38
 13/32 MolotovPunk ***** válasza:
100%

Megcsaltad és kiraktad.Ennyi.Vissza sem mentem volna ilyen nőhöz.Ezek szerint volt esze kiment külföldre melózni,lehet ott pedig talált magának normális nőt akivel már boldog.

Talán vissza adta az élet a pofont,amit vele tettél.

2015. dec. 16. 15:38
 14/32 MolotovPunk ***** válasza:
Nem az ő gyereke,hanem a tiéd.Innentől kezdve pláne jobb,hogy vége lett a kapcsolatnak.
2015. dec. 16. 15:42
 15/32 A kérdező kommentje:
Azért nem értem, amit csinált, mert mikor volt lehetősége a szakítás után tolongtak érte a nők, és eggyel se feküdt le. Megmutatta az üzeneteket, amiket írtak neki. De inkább velem volt. Egyszer ment el egy randira, de azt is elmondta.
2015. dec. 16. 15:42
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom elképzelni ezt, hogy amikor visszament hozzád, akkor még vágyott egy kicsit a régi életre, hogy minden jó lesz és reménykedett. Megpróbálta, de nem tudott túllépni azon, amit vele tettél és amikor esélyt kapott rá, inkább szó nélkül elment. Vannak olyan emberek, akiknek az a könnyebb út, ha angolosan távoznak. Én megértem őt. És jobb neki nélküled, hiába szereted, ő már ezt nem hiszi el, és minden oka megvan rá, a múltban történtek miatt.
2015. dec. 16. 15:43
 17/32 A kérdező kommentje:
Pedig mondtam neki, hogy nyugodtan feküdjön le mással, mire ő azt mondta"Hogy ez így nem becsületes velem szemben, gerinces ember nem csinál ilyet" Akkor most miért csinál ilyet?
2015. dec. 16. 15:44
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem bosszút akart...megint jött egy lehetőség és jobbnak látta elfogadni, hisz te mit műveltél vele? jobbnak látta egy ilyen nőt hátrahagyni amit teljes mértékben megértek.
2015. dec. 16. 15:45
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy te miért nem érted?! Megjött az esze! Te megcsalod, kirúgod, aztán neked áll feljebb, amikor kegyesen visszafogadnád?!
 20/32 A kérdező kommentje:
Amikor visszajött, tudta, hogy összejárogatok azzal a fiúval, mérges volt miatta, de nem tett semmit. Elfogadta.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!