Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ilyenkor mégis mit gondolnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mégis mit gondolnak a nők?

Figyelt kérdés

Nem rég szakítottunk a barátnőmmel, mindig kínja volt minden miatt, folyton bennem látta a gondokat, aztán végül a munkáját választotta, ami annyit tesz minimálbérért dolgozni alkalmazottként és túlórázni a semmiért, miközben a kollégák nem csinálnak semmit és még ráadásként helyettük is dolgozik. Én itthon élek a szüleimmel, de ő nem akart ideköltözni, azt akarta menjek el hagyjam itt a beteg szüleimet és költözzünk össze. Meg kell mondjam itthon több lehetőségem van a megélhetésre ami nem minimálbért jelent. De az ő kívánsága az volt hogy hagyjak hátra mindent és menjek el vele, költözzek el az ő közelébe. Majd keressünk egy albérletet és költözzünk össze és vállaljak én is valahol alkalmazottként állást. Folyton fenyegetett a telefonban hogy elhagy ha a szüleimet választom, aztán egyszer elszakadt a cérna és mondtam jó akkor hagyjon el, jól összevesztünk aztán alig beszéltünk, de végül félig kibékültünk, de ő úgy érezte hogy nem érzi magát jól velem, majd szakított. Aztán még volt képe velem jópofizni, azt akarta legyünk jóban.

Kérdem én ha valaki lapátra tesz, úgy bánik veled mint egy utolsó szarral, eldob mint egy rongyot amikor mindent megtettél érte te még barátkoznál vele?? Ezt hogy képzelik ilyenkor? Persze én tegyek meg mindent, ő meg semmit.

2015. dec. 2. 00:27
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Sajnálom, hogy így jártál, de tisztelet a szüleid ápolása miatt. Annyiból igaza lehetett, hogy nem akart odaköltözni, mert külön nem lehet annyi súrlódás. Elhagyott, ne foglalkozz vele, biztos hiányzol neki, azért akar jóban lenni. (N)
2015. dec. 2. 00:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen ezen én is gondolkoztam már.... az a helyzet hgoy elég távol laktunk egymástól, én mindig mentem hozzá, de ő sosem jött. Ráadásként mindent megtettem érte, ő ellenben szinte semmit... Ha annyira hiányoznék neki és szeretett volna ennyi áldozatot hozott volna értem, és nem a csicska munkát választja hogy ő "önálló" én meg kilátástalan helyzetű kifogás címszó alatt.
2015. dec. 2. 00:46
 3/9 anonim ***** válasza:
9%

Az én exem is kidobott, de ő csak látszatból jópofizott, hogy legyünk jóban, valójában egyáltalán nem akar már látni sem.

Szerinted melyik a jobb?

Amúgy a nők nem gondolnak ilyenbe bele. Egyik napról a másikra kibsznak aztán mehetsz isten hírével.

2015. dec. 2. 01:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Mehetek, 3 év után ezt kapom.. Sajnálom utolsó, veled is jól kIIbasztak.
2015. dec. 2. 01:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Magamnak köszönhetem, de soha nem gondoltam, hogy végül így meg leszek alázva mint most.
2015. dec. 2. 01:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Minden kapcsolatban vannak göröngyök, félreértések és érzelmi problémák. De ha tényleg szereti két ember egymást és képesek egymásért tenni akkor nincs gond. Irigylem azokat akik túl tudják tenni magukat a nagyobb bajokon is, pl megcsalás és újra együtt tudnak lenni. Nálunk megcsalás nem volt, de apró dolgokba mindig belekötött és mindig felmérgelte magát, pl hgoy lecsöpög a víz a fürdőben, na meg hogy merek 10 percig zuhanyozni.... meg hogy áll a szőnyeg. Volt hogy beszéltünk telefonon és leosztott a semmiért és rámnyomta. Baromira nem értettem. Aztán visszahívott és elnézést kért, azt mondta nem tudta miért szidott le, csak megszokásból.
2015. dec. 2. 01:31
 7/9 anonim ***** válasza:
De gondolom, te még mindig szereted...... :D
2015. dec. 2. 08:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Na ne haragudj de teljesen érthető, hogy a legtöbb ember nem vágyik arra, hogy a másik vadidegen szüleivel éljen. Hogy aztán anyuci pici fia legyen a párjából (ha nem az már most) meg azzal menjen el az egész élete, hogy őket ápolgatja. Nem igazán álomélet. A legtöbb ember örül, hogy végre önálló lehet. És vicces hogy azt mondod tegyenek egymásért, mikor pont te nem akartál tenni érte, összeköltözni vele, stb. Mert milyen jogon döntöd el, hogy a te szüleid meg a te lehetőségeid fontosabbak, mint hogy ő mit szeretne? Persze dönthetsz így, de akkor miért vagy felháborodva, hogy ő is a saját vágyai szerint dönt?
2015. dec. 2. 14:05
 9/9 A kérdező kommentje:
nem a szüleimmel kellett volna élni, lett volna másik házunk... és ő milyen jogon dönti el hgoy én mit csináljak? milyen jogon kezd el zsarolgatni? Egy gyáva féreg volt!!
2015. dec. 2. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!