Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tennétek, ha érzelmileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha érzelmileg kihasználna a pasitok?

Figyelt kérdés

A volt pasim. 1 évig jártunk, ill voltunk a másiknak. Mert annyira nem éreztem hogy érdekelném, de hívott keresett. De nem úgy ment mint a többi párkapcsolatom.

Beleszerettem! Amit eleinte lepleztem, majd akaratlanul is kimutattam. ... egy olyan embernek aki nem értékelte, .. akinek effektíve nem jelentettem többet heti 1x-i szexnél. Minimális érzelmet éreztem rajta, de amúgy meg sz@rt a fejemre.

És az önérzetem és önbecsülésem baromira sértette, hogy csak játszik az érzéseimmel, .. kezdtem összeroppani.

Megmondtam neki, hogy hagyjuk rá.Nekem ez kevés, Te többet nem akarsz! Nem ellenkezett, de azért voltak kedves manipuláló szavak.

Egy kis ideig nem keresett, majd megint jött. Örültem, de hamar kijózanodtam, hogy csak próbálkozik, hátha még beadom a derekam. Ez a semmi kötelezettség, barát jellegű kapcsolat, ami olykor szexel párosul.

És ami a legrosszabb, hogy egyrészt égek a vágytól hogy együtt legyünk, másrészt meg tudom hogy csak szórakozik velem, játszik az érzéseimmel! :/ ... hogy az Ő kis önző érdekeit elérje, pofátlan módon!

Tegnap megmondtam neki, hogy hagyjon békén, nem akarok már tőle semmit, ne keressen!Tartsa tiszteletben a döntésemet,ne játsszon az érzéseimmel!

Annak ellenére, nehéz volt kimondani ezeket, .. de hátha végre nyugtom lesz!

Ha nem értékel és nem akar bnőnek, a játékszere nem leszek már!!!

Mind ezt reálisan látom, ... de vhogy mégis olyan rossz érzés! :/

31/n

2015. dec. 2. 08:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jól döntöttél,énis ezt tettem volna.Csak ne hagyd hogy vissza édesgessen magához pár kedves szóval
2015. dec. 2. 09:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Jol dontottel, jobb keson, mint soha.

Viszont akarmit mond ezentul, keruld el kovetkezetesen, kulonben meg par evig marionettbabukent fog rangatni az igereteivel.

2015. dec. 2. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!