Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom érzelmileg testileg egyaránt. Mégis miért nem tudom ott hagyni?
Pedig az lenne a legjob ha ott hagynád....
Jobbat érdemel nálad
Nemcsak, hogy önző, de gyáva is vagy! Mivel rossz a kapcsolatod a pároddal, és ahelyett, hogy ezt megbeszélted volna vele, te gyáva módon félreléptél! A megcsalás a gyávák eszköze!
Legyen már benned annyi gerincség, hogy odaállsz, megmondod neki, hogy mit tettél, és szakítasz vele.
Egyébként még a megszokásból se tudod otthagyni!
Én is voltam így.
A megszokás erősebb, mint a tenni akarás. Esetleg félsz egyedül maradni. Esetleg társfüggő vagy.
Én féltem egyedül maradni. Féltem, hogy nem fogom tudni eltartani magam. Inkább maradtam egy szar kapcsolatban.
Nekem két év és három kaland kellett, hogy végleg megutáljam magam, illetve a helyzetemet. Akkor nagy nehezen továbbléptem. Az élet mindent megoldott, azóta sziklaszilárd kapcsolatban élek (sokkal hosszabb ideje, mint az előző kapcsolatom volt), eszembe sem jut félrelépni.
Légy erős és lépj minél hamarabb!
Hogy miért nem tudod otthagyni a párod, mert szükséged van arra a biztonságra, megértésre, amit idáig tőle kaptál meg és ezt nem akarod önként elengedni.
Ha nem csak alkalmi szexkapcsolataid vannak, hanem konkrétan vonzódsz valakihez, önkéntelenül elkezded a volt párodhoz hasonlítani és kezdesz rájönni, hogy van veszteni valód nem is kevés....és ettől még jobban elbizonytalanodsz. Mind2 pasira szükséged lenne, de nem akarsz kompromisszumot kötni.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!