Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? MEgcsaltam és most elakar hagyni?
Ne haragudj, de férfiként mondom, hogy teljesen megértem a feleséged.
Ha nem tudtad kordában tartani a szerszámot akkor megérdemled.
A szex elég komoly dolog.
32 évesen hogy lehet ennyi eszed?
Ennyi idősen már tudni kéne vállalni a felelősséget.
Megcsaltad, és elhagy, így jártál.
Nem fogod tudni megakadályozni a válást, de meg is érdemled.
Hogy milyen nő az, aki otthagyja a férjét, miután az megcsalta? Nos, egy okos, értelmes nő, aki tiszteli magát.
Milyen férfi az, akit elhagy a felesége, mert megcsalta? Szánalmas.
ha megcsaltad és neki nem fér bele akkor sajnálom, de nincs más választásod mint elfogadni.
de gondolom kamu a kérdés.
na további szép délutánt
Amikor feleségül vetted, akkor azzal kinyilvánítottad, hogy onnantól csak és kizárólag vele létesítesz szexuális kapcsolatot, vele kötöd össze az életed és hűséges leszel. Erről szól egy házasság, egyebek mellett. Te ezt sokszorosan megszegted, megalázva ezzel a feleséged és még ezek után van pofád itt fröcsögni, hogy hogy hagyhat el? Ehhez nagyon vastag bőr kell a pofádra, már bocs!
És még finom voltam. A hűség jelent neked valamit? Szerintem azt sem tudod, mit jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!