Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? MEgcsaltam és most elakar hagyni?

Szereted a nagy sz*art. Én nem szoktam bántani azt akit szeretek.. márpedig azzal, h csaltad több nővel is elég nagy lelki sérülést okoztál neki. Elárulom neked, h ez rohadtul megvisel egy embert lelkileg.. Egy szarnak érezheti most magát, akinél minden útszéli k**va jobb...
Ezt nevezed te szeretetnek ?
Persze mondogatod neki gondolom, h "szeretlek" csak rohadtul nem úgy cselekszel, h ez látszódjon is ... Üres szavak.

Miért, egyébként hogyan képzeled el a jövőtöket a továbbiakban? Ez komolyan érdekel.
Tegyük fel, hogy visszajön hozzád, mondjuk a gyerekre hivatkozva. (Tudd, hogy akkor a gyerek fogja a rövidebbet húzni, bár így is. És mindig a gyerek szívja meg, csak erről a "felnőttek" hajlamosak megfeledkezni.) Te pedig továbbra is vígan kefélsz másokkal, mert hát az igenis kijár neked, hiszen te vagy a teremtés koronája.
Ha fordított lenne a helyzet, te hogyan éreznél? Tűrnéd, hogy a feleséged csaljon? Vele maradnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!