Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Adjak még egy esélyt neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak még egy esélyt neki?

Figyelt kérdés

A barátnőm szakított velem közel 1,5 után, ráadásul nem is személyesen hanem üzenetben facebook-on.

Nem voltak problémák a kapcsolatunkban,

szerettük egymást mindig is, és boldogok voltunk egymás mellett.

A szakítás indoka részéről az volt, hogy az új munkámból kifolyólag az utóbbi pár hónapban csak hétvégente tudtunk találkozni.

Mivel én 2 műszakban dolgozok, így volt olyan hét hogy abszolút nem is találkoztunk hétköznap, csak hétvégén.

Szakított velem, megbeszéltük hogy akkor oké legyen így.

Na már most azóta eltelt kb. 6 hét, hogy vége lett, viszont a hétvégén felhívott telefonon egy mondva csinált indokkal, hogy nem e maradt nálam az xy holmija.

Természetesen nem maradt itt semmi, azóta viszont face-en folyamatosan írogat nekem, hogy így-úgy hiányzom neki stb, de jó volt hallani a hangomat ilyesmik.

Igazából ő is hiányzik nekem, de több mint másfél hónapig nem is beszéltünk, most meg hirtelen elkezdtem neki hiányozni..?

Most a kérdésem nem is az hogy, más döntse el helyettem újra össze jöjjek e vele, hanem hogy valaki járt e már hasonló cipőben?

És ha igen, akkor mi lett a vége?

Lehet ebből még valami?

Nem vagyunk már gyerekek, több kapcsolaton túl vagyok én is (27), és ős is (25)

Össze jönnék én vele ha úgy adódna, csak attól parázok, hogy a végén megint oda lyukadnánk ki mint másfél hónapja.

A válaszokat előre is köszi!

2015. nov. 23. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Bocs hogy ezt irom de biztos volt kozben egy kapcsolata amivel jol pofaraesett. En nem vennem vissza, volt hasonlo esetem es rossz vege lett...
2015. nov. 23. 21:11
 2/4 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Egyetértek az előzővel.

Nekem màr a kérdésed elején meglett a véleményem a csajròl, miszerint üzenetben szakìtott veled. Ezek utàn,ha semmi màst nem írtàl volna,akkor is azt mondanàm,hogy hajtsd el.

De ugye írod,hogy a munka miatt. Miert a jövőben nem fogsz dolgozni? Na meg hogy csak 7 végén talàlkoztatok...Szerinted aki szeret valakit,emiatt képes szakìtani?

Nagon felejtős a dolog.

2015. nov. 23. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagyon olyannak néz ki hogy meginogott es azert lapos ült el veled mert nem ertèl mindig rà...ö meg jött meg ès ki tudja valakivel megismerkedet. Oké nem részletezzem dugott vagy nem elvégre ez nem ide tartozik mi el befejeztètek tehàt megcsalas sem említhető. De te dolgozol nem érsz annyira ra es ezért lapos ült el a kapcsolta ez is érthető, de ha en szeretek valakit ha ra er ha nem akkor megpróbálok mindent hogy minden alkalommal tudjunk találkozni vagy csak látni tudjam mèg ha dugâs ra nincs is lehetőség szóval igy kényelmes volt neki rendben elfogadom . De eltellt egy kis idő és ha megismerkedett valakivel az nem volt olyan mint esetleg te mert hozzad hasonlította azt a kapcsolatát es most jött rà hogy az avètos akármi miatt ..lehet hogy az a krapek kedves de .....a jó èg tudja ..lehet hogy nincsen közös érdeklődési kör ami egy irányba tereli őket ..lehet hogy nem volt intelligens ..esetleg modortalan volt vagy egy link krapek csak meg akarta dugni megkapta ès màr nem akar a lanykàval találkozni mert ugye nem szép mondani de ilyen van lànyokkal I meg férfiakkal is mindenki tudja. En fiú vagyok es velem is volt. Egy lány addig volt èrdekes amíg megkapom aztan elkopott es nem akartam utánna találkozni es elkopott a dolog..Ki tudja lehet ez volt a te lány ismerősöd dél is es most ertèkel téged hogy most latja a te jo oldaladat. Ezért keres téged..De mondok masik példát ami velem volt..volt egy lány akire bevoltàl indulva futottam utánna a lány tudta is es itt ott kihasznált ezért találkoztunk is de semmi komoly hetekig találkoztunk jöttünk mentünk de semmi olyan amit a férfi akart rappernek smàr nyúlkàlas de dugâs nem volt aztan elmaradozott nem ért ra en elvoltam kenodve de értettem nem megy a bicigli.. Néha beszéltunk aztan hallottam hogy van egy krapekja aki talán el uis veszi feleségül.. Mas úton jártunk lemaradtunk évek teltek el nekem is lett masik kapcsolatom ami aztan felborult egyedül voltam pont amikor megyek haza es anyám szól hogy keresett ez a lány telefonon.huuuu mondom mi van mert van valami krapekjaval évek óta de jo felhívom. Meg aznap összefutottak mert akart látni. En persze be voltam Indulva mert csak oda voltam érte mindig jo test jo cicik minden ahogy a nagykönyvben csak nekem nem jött be soha! Aznap este találkoztunk elmentünk vacsorázni es beszélgettünk mi volt vele en velem. Elmesélte hogy az a fiú igy meg úgy es félre dugott ès ezért most befejezte es mi van velem mondtam hogy en is éppen lapáton vagyok. Nem reszletezem a lenyeg akkor este haza nem tudtam vinni de azonnal elmentünk egy szállodába es hatalmasat dugtunk azt kaptam meg amit évek óta harcok után nem sikerült. Mondtam is neki es tudta is de igy meg úgy alakult mondta soha nem érezte hogy ideje. De most hogy befejezte kellettem neki. Ment is sokáig jo volt tál köztünk ide oda nagy dugâsok találkozások hónapokig......aztan itt jön a lenyeg am miatt el meséltem ezt. Úgy alakult hogy a fickôval összefutottak es hat mit ad isten kibékültek ...persze erről en nem tudtam ës találkoztunk ugyan úgy es dugtunk is de kevesebbet kezdett rà èrni. Míg nem egszer elmentünk valahova vacsoràzni együtt en vele es egy barátnője egy krapekjaval. Par napra ra beszélgettünk es kérdezte hogy tetszik e nekem a barátnője ? Mondom ha kedves csaj de en veled járok miért kérdezel ilyesmit ? Mondta hogy h akarok összejöhetnek a barátnőjével mert a baj en szimpatikus vagyok nagyon es le akar velem feküdni mondta nekem az en barátnőm! Mondtam hogy hat en veled járok erre megmondta hogy nem akart megbántani de par hete ujra összejött a vol hapsikra val es azét gondolta hogy ne maradjak egyedül de ha akarom akkor kevesebbet talKozunk mert nevelem néha meg az előző krapekkal fog találkozni meg dugni is ha nem zavar. Mondtam hogy ha igy van nincs probléma menjen vissza mert kiderült hogy en csak azert kellettem mert az a masik lapátra tette es hat idegen el nem akart kezdeni d tudta hogy en vevő vagyok ra hat kevert kavart velem es persze kezelt is velem ami nagyon is jo volt. Megbeszéltük hogy jobb mindkettőnknek hogy mindkettőnknek hogy mindenki megy az útjára mert ő ezt úgy akarta hogy néha velem dug mert mondta hogy szeret velem dugni de akar a régi gyerekkel is ami meg nekem nem szimpatizált. Aztan néha beszéltunk de csak haveri kapcsolatban mert aztan később férjhez is ment a gyerekhez amibe nem akartam bele kellemetlen kezdi Isten neki fakereszt legyen boldog ..azóta tudom harom gyerek lett de Koránt sem olyan boldog ahogy elképzelte de ez mar nem ide tartozik...

Tehát tanulság te is legyél résen légszives ki tudja hogy nem csak azert jön vissza mert egy in labilis kapcsolatban volt es a biztonságot keresve vissza jön hozzad ami persze lehet gyümölcsöző is mindha hasonló lenni mint az en esetem hogy a másiknál volt es ott em volt jo elment velem kipróbálni milyen aztan rájött hogy autóban szereti es amikor az éppen egyedül volt es ki tudja csettintèssel egyet akkor az en barátnőm hányat homlok visszatáncolt . Kerdes nàllad előtte volt e valaki akihez visszament mert te ne értél ra es azét kicsapongott vagy akkor jött ra hogy te vagy a igazi az csak komolytalan kicsapingas amire kar az idejét pocsèkolja . Vagy kavart máshol es ahogy en is voltam mivel lapátra kerult akkor jobb hijjàn ha nincsen mas akkor jo leszek en es azert jött hozzam átmeneti állapotra hogy addig I legyen kivel dugni. Persze ezt nem mondta en meg belemerültem aminek a vege hogy o szervezett

Nekem egy barátnőjét hogy ne maradjak hoppon ami megint nem korrekt mert az akkor valakivel volt es szo nèlkul ott hagyta volna csak mert a barátnője passzolta volna a jobb hapsikra aki en voltam ebben az esetben es megint valaki hoppon maradt volna mert a lanyok szeretnek keverni kavarni. Persze ezzel nincsen baj mert mindig fájó egy kapcsoltak befejeződik de minden csukott ajtó után lessz előbb utobb egy ajtó ami kinyílik es uj kapcsolta fog kialakulni de amikor ezt kívülről szervezik az nem jo mert gerinctelen azzal aki ott lessz hagyva ha tudjuk vagy ismerjük az illetőt . Mert ha megyek az utcán es megismerkedtek valakivel akinek van partnere akivel jár de ugye nincsen a homlokára írva hogy en a Margitnak vagyok a hapsija es engem egy csaj szimpatikusnak làt es találkozók vele de nem tudja hogy van barátnőm es kölcsönös szimpátia kialakul es kezdünk találkozni amire envefejezem a Margittal akkor az valahol ha fájó is de korrekt mert megmondtam a Margitnak hogy jo volt veled kedves voltál se most megismertem a Matildkàt akinek kètszer akkora melle van es szo nèlkul le szopott a buszmegàlloban míg vártuk a 86 buszt míg te csak fintorog az az oraltól akkor ez ha nem is szép de volt gerinc a férfi en hogy tàjèkoztatàs jelleggel közölte a Margittal hogy mással fog ezentúl járni amire a Margit megtudta hogy mostantól egyedül jár es tanulhat belőlle hogy ne fintorog jön ha Irakról van szó! De ez fordítva is igy van ha korrekt európai módon cselekedjék egy lány ès megmondja a fiúnak hogy kedves Gèza befejeztük mert megismerkedtem a Gedeonnal aki sokkal bikább mert hatalmas szerszámmal rendelkezik es míg te a 86 ős busszal jössz èrtem a Gedeonnak meg van egy apjától kölcsön kapott autója akkor inkább vele járok meg nyalni is jobban szeret mint te met te csak maszatolsz ès nyàlat össze vissza lepedó sarkàt meg mindent csak nem amit kell. Szóval a kereslet nem találkozik a kinàlattal ezért uj kapcsolatok keres a nem megelègedett partner.

Kedves kérdező ezt vedd figyelembe hogy nehogy te is ugró deszka legyél met nincsen mas de az is lehet hogy azert megy vissza mert te vagy a nyerő nagyon hancurlèccel a lábad között es jobb egzisztenciàval es téged jobban megbecsült most hogy latja hogy te jobb férfi vag Sok sikede vissza írhatsz hogy mi lett szëna vagy szalma mert erre csak te tudod a sok válasz után eldönteni hogy mi a jo vagy megfelelő lépés ami miatt itt meginogtàl hogy megkérdeztek mások véleményét. Sok sikert!

2015. nov. 24. 06:55
 4/4 anonim ***** válasza:

szar dolog üzenetben szakítani, de nem igazán hiszem, hogy bárhogy máshogy jobb a szakítás. hogy mi történt, amíg nem voltatok együtt, azt inkább ne akard tudni. ha nem volt semmi, azt sosem fogod elhinni neki. ha volt valami, abba meg sosem fogsz belenyugodni. inkább felejtsd el az egészet és ne törődj vele.

a kapcsolatot és a csajt is te ismered. neked kell eldöntened, hogy tudsz/tudtok-e a korábbi tapasztalatok fényében új megközelítésben kezdeni valamit a kapcsolatotokkal. ha nem csak folytatni akarjátok, ami korábban nem működött megfelelően, hanem változtatni is akartok és tudtok is, akkor ez a szünet akár segíthet is nektek, hogy sokkal boldogabbak legyetek utána. de a többségnek valószínűleg nem szokott összejönni ez a második esély. ezért is tartja úgy a mondás a kapcsolatokról, hogy a húsleves nem jó felmelegítve.

én is próbáltam már, nekem se jött össze. de volt már, akinek sikerült, úgyhogy nem lehetetlen, csak valószínűtlen.

2015. nov. 26. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!