Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a véleményetek az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbi sorokról?

Figyelt kérdés

Egy cikkben olvastam:

„-Tudod mit jelent szeretni valakit egy életen át minden feltétel nélkül? …. Nem hiszem, hogy tudod, mert ha tudnád, akkor nem engedtél volna el. De akkor had áruljam el neked a nagy titkot. Csak az képes igazán szeretni valakit feltétel nélkül, aki képes beismerni, hogy hibázott, képes bocsánatot kérni, képes kimondani, amit érez, képes elfogadni téged minden apró múltbéli, jelenlegi és jövőbeli hibáddal együtt, aki rádnézve tudja, hogy mikor mit lehet, de ugyanakkor emelt fővel elfogadni a döntésedet és úgy kilépni az életedből, anélkül, hogy hisztériázna, hogy tudja nem kaphat már vissza, hogy tudja bármit mondana vagy tenne, nem fordíthatja vissza az idő kerekét, hogy semmissé tegye a megtörtént eseményeket, de mégis képes úgy továbbélni az életét , hogy tudja már nem ő lesz a világod közepe mégis elfogadja, hogy tudja idővel enyhül ugyan a hiányod, de mégsem lesz képes úgy szeretni senkit, ahogy téged, de te ezt soha nem fogod tudni sem értékelni, sem pedig megtanulni, éppen ezért leszel folyton elégedetlen magaddal, az életeddel, a környezeteddel. Lehet, hogy nálad is idővel enyhülnek a sérelmek és éled a magad életét, ahogy te szeretnéd, de amikor beköszönt a rossz és nem találsz megnyugvást, akkor fog eszedbe jutni, hogy valamikor régen volt valaki, akinek te voltál a mindene! „

2015. nov. 19. 15:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy ezt egy megkeseredett ember írta, akit elhagytak.
2015. nov. 19. 15:35
 2/11 A kérdező kommentje:
A megkeseredettségbe nem vagyok biztos, de az elhagyatottsád az teljesen igaz.
2015. nov. 19. 15:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Az egója mindenképp kapott egy pofont, de nincs igaza. :-) Majd lecsillapodik és átgondolja tiszta fejjel, akkor ő is látni fogja. Bele kellene képzelnie magát a másik helyébe, ő sem lenne képes teljesíteni, amit elvár. Az elején mindig ott a sértettség, de nem várhatunk el olyat mástól, amit mi képtelenek vagyunk megtenni fordított helyzetben.
2015. nov. 19. 15:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus szakitas utani, modorosan fogalmazott (eleg gaz) omlenges.

Majd ugyis rajon egy ido utan, hogy nem igaz, amit irt, ahogy a harmas is mondta.

2015. nov. 19. 16:29
 5/11 A kérdező kommentje:
Igazából engem kicsit azért elgondolkodtatott, de jó lenne a másik oldalt is látni.
2015. nov. 19. 17:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
El se engedje, de azért lépjen is ki az életéből, de azért epekedjen is utána anélkül, hogy ezzel zavarná? Vagy fordítva? Akkor elég képmutató a szerző, hogy szentté avatja magát, mert akkora méltósággal fogadja el a szakítást, hogy közben az ex lesz a bántalmazó sátán egy egyszerű szakítás miatt. És annyira feltétel nélkül szeret, hogy ezért alanyi jogon járna neki, hogy egy bocsánatkérésért cserébe elfelejtődjön, amit tett.
2015. nov. 19. 17:59
 7/11 anonim ***** válasza:

Húha, nem félsz, hogy felismeri?

Amúgy meg meg tudom érteni azt aki írta, habár ez nekem kicsit már túlzás. Ennyire érzelmes sorokat nem írnék senkinek, esetleg egy filmben vagy egy konyvben elmegy... Egyébként fiú vagy lány írta?

26F

2015. nov. 19. 19:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Míg az ember fiatal kis tapasztalatlanka, addig gondolhatja így, meg tényleg a szakítás utáni dac időszak előhoz ilyen hisztit. De aztán ha az ember megismeri önmagát, belegondol abba jobban, hogy igazából mit is várna el, mit tenne ő fordított helyzetben, amint jön valaki, akinek ő nem tudja viszonozni az érzéseit, vagy akivel ő szakít, mert nem boldog már a kapcsolatban, pedig mindent megpróbál, na akkor hátat fordít ezeknek a kijelentéseknek és belátja, mekkorát tévedett.
2015. nov. 19. 19:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez egy teljesen felesleges szöveg.

Szép meg minden,de teljesen értelmetlen és tele van sérelmekkel,meg bizonygatásokkal.

Remélem aki írta,az könnyített a lelkén azzal, hogy megírta és továbblépett.

Mondjuk nekem az jött le, hogy nem elengedték a cikkírót, hanem kib*szták,mint a macskát.

2015. nov. 19. 19:30
 10/11 A kérdező kommentje:

Én valahol megértem a cikkíró hölgyet,mert hogy egy hölgyről van szó.

Igen valahol igazat adok mindenkinek. Én azon gondolkoztam el, hogy ha ő valőjában is ilyen személyiség, akkor vajon mivel szolgálhatott rá a szakításra. Ezért is érdekelne a másik oldal is. Nem tartom kizátnak azt sem, hogy ténylegesen is méltóságteljesen fogadta el a szakítást, de leginkább az fájhat neki, hogy a másiknak esetleg már van valakije, ő viszont képtelen mást szeretni. Egyébként idő kérdése, hogy valaki túlteszi magát egy kapcsolaton, legyen az pár hetes vagy éves kapcsolat.

2015. nov. 19. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!