Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha tartoznátok az exeteknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tartoznátok az exeteknek kifizetnétek neki?

Figyelt kérdés

Az exem két éve kiköltözött Angliába és nekem nem volt rá módom hogy vele menjek. Egyszer kimentem hozzá, fizette az egész utat, és azt mondta majd egyszer visszaadom azt a pénzt nem sürgős. Viszont a távkapcsolat nem működött, megegyeztünk hogy barátok maradunk, de azért többször felhozta hogy jobb lenne hogyha azt a pénzt vissza adnám. Ki voltam készülve miatta, de már sikerült magam túltenni rajta. Most összejöttem egy fiúval. Ő meg ezt ahogy meglátta facen azonnal rám írt hogy többet nem akar velem szóba állni, utál engem és azonnal fizessem neki ki a pénzt amivel tartozom. Mostmár ő is haza költözött kell neki a megélhetéshez stb. stb. Nekem viszont most minden fillér számít. Meg sokak szerint ha lenne benne annyi nem hozná fel ezt az egészet, és nem kéne neki adnom egy fillért se. De közbe a lelkiismeretem meg azt mondja hogy kéne. Szerintetek?

22/L

2015. nov. 18. 17:23
1 2
 11/11 omba ***** válasza:

" a lelkiismeretem meg azt mondja hogy kéne. " - hát persze, arra hallgass.

Írd meg neki, hogy ez nem megy olyan egyszerűen, és szépen havonta utalgass olyan részletekben, amit ki tudsz nyögni.

Hogy mi a fenével fenyeget? Írás nincs, per nem lehet, ő meg Angliából mit csinálna???? Amúgy eléggé nyomi reakciója van, de ez se érdekes.

2015. nov. 19. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!