Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudtátok magatokat túltenni az első nagy szerelmeteken?
Figyelt kérdés
Értem úgy, hogy pl valami miatt szakítottatok, azóta találtatok is magatoknak párt, de soha nem lesz olyan már, mint az elsővel. Azonban még sem jöhettek össze azzal a személlyel, mert nem tudjátok megbocsájtani a másik hibáját.
Tényleg csak egy igazi szerelem létezik?
Én most egy kapcsolatban vagyok, de sajnos elhidegült ez az egész és nem igazán látom már értelmét. Viszont attól tartok, hogy csak rosszabbnál rosszabbakat fogok kifogni. Persze ezt előre nem lehet tudni, de mi va ha kockáztatok és végól kiderült nem érte meg, és nem kaphatom vissza a barátom?
2015. nov. 18. 15:15
1/5 anonim válasza:
Nem fogsz rosszabbakat kifogni, ha jobbat próbálsz keresni, gondolkozz el, miért ment tönkre ez a kapcsolat aztán olyat keress, akivel úgy gondolod, nem fog ugyanez történni.
2/5 anonim válasza:
Szia. Eleinte nehezebb volt. Szakítás után inkább. Sok emlék és a megszokás miatt. De aztán elkezdtem beszélgetni lányokkal is és rájöttem hogy vannak még a világon kedves szeretnivaló lányok rajta kívül is. Elfelejteni nem igazán lehet, idővel az emlékek megkopnak de a jóra és a nagyon rosszra emlékezni fogsz. Nekem volt olyan barátnőm aki hasonló helyzetben volt mint te, csak beszélgettünk közben ő szakított a pasijával és úgy alakult hogy összejöttünk. Nagyon szerettük egymást de valami sajnos félre csúszott (azt most itt nem írom le) és egy számomra rettentően fájó szakítás lett a vége. Azóta eltelt egy kis idő. Ezidő alatt arra jöttem rá hogy ő már csak egy szép emlék de még lehet ilyen :) Ha újta lenne valaki mégjobban szeretném és tudom hogy nekem is voltak hibáim, így megpróbálnám ezeket újra nem elkövetni. Hát nagyjából ennyi. Túl lehet rajt tenni magad ha találsz valakit akivel jól érzed magad.
3/5 anonim válasza:
Azert ennyire nem szabad negativnak lenni, h csak rosszabb lesz, elvezd az eletet mas(okk)al es ha jon vki akivel szuper akkor orulj, ha nem akkor probalkozz mindig massal. :) Hasonlo helyzetet erzek en is sajna de en optimistabb vagyok ennel.
4/5 A kérdező kommentje:
Úgyis lehet találni mindenkinél "jobbat", így egy életen át lehetne cserélgetni a partnereket.
2015. nov. 20. 18:45
5/5 anonim válasza:
ki*abott nehéz. jo-jo, mindenkinél van jobb és jobb, de ha az ember megtalálta a párját, állítolag azt érzi. velem is 1 hónapja szakítottak, de a mai napig bennem él, alig tudom feldolgozni, nagyon szerettem. idővel kopnak az érzések, az emlékek megmaradnak. csak iszonyú nehéz valakit elengedni, akit szerettünk. el kell terelni a figyelmet, sport, buli, haverok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!