Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után van újra csábítás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után van újra csábítás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal 7 éve vagyunk, "voltunk" együtt. A hétvégén szakított velem, mert elmúlt a "varázs" 1 éve költöztünk össze elég göcsörtösen ment a dolog az elején, de a vége felé már én is jól érzem magam, a göcsörtösség a szülői ház ragaszkodása okozta, de sikerült elengedni.

Mert eldöntöttem, hogy a párom a fontos az életemben. Pár apróságon össze szoktunk veszni általában, neki ebből lett elege. És szakított.

Én belül nagyon szeretem, és fontos nekem ő. Nagyon sok életeseményemen jelen volt, nagyon boldog vagyok vele.

Szerintetek van újrakezdés szakítás után? Vagy idő kell?

Nekem a szívem szakad meg rajta.

2015. nov. 16. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Általában nincs. A szíved most megszakad, de majd idővel jobb lesz, túl kell jutni ezen a nehéz időszakon valahogy. Foglald le magad, tereld el róla a gondolataid, keress új barátokat. 7 év hosszú idő, persze hogy fáj. El fog múlni.
2015. nov. 16. 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy? Fiu vagy lany? Elofordulhat, kell egy kis ido, mindketten valtoztok. Volt ra pelda, de sztem nem szamottevo.. 27/f
2015. nov. 16. 14:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Én terveztem idén karácsonyra, hogy megkérem a kezét.

Én tegnap óta egyfolytában csak sírok.

Nem tudtam elmenni így dolgozni sem.

Én azt remélem, hogy egy kis különlét jót tesz, és megpróbálni még egyszer. Teljesen más lenne.

2015. nov. 16. 14:47
 4/5 A kérdező kommentje:

# 2/3

Én 27F. Párom 25L.

2015. nov. 16. 14:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Még él benned a remény ugye? Engem 3éve hasonlóan hagyott el az ex nőm,szintén 7év után.

Voltak próbálkozásaim,hogy visszaszerezzem,de teljesen hasztalan.Sok okosságot megtudtam a témában,de sajna nem jutottam előrébb az ügyben. Nekem nem jött össze,de az egyik barátom olyannyira újrakezdte a szintén 2012-ben szakított exével,hogy mára már el is jegyezték egymást és összeköltöztek. Ja és anno én is így ősztájt készültem a lánykérésre...

Hát egy kalappal neked.

2015. nov. 17. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!