Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi erről a véleményetek?
1 hónapja szakítottam a pasival.
Voltak érzéseim és ezt nagyon is jól tudta!
De azt vettem észre hogy nem érdeklem, csak dugni akar, meg épp a társaságom. Jó viszonyban váltunk el.
Közben hívogatott telefonon, meg bejött a melóhelyemre is elég gyakran.
Volt hogy elhívott, de visszautasítottam.
És én hülye, most elfogadtam a meghívását, főzött ebédet, megnéztünk egy filmet. .. és aztán követték egymást az események. Ezzel annyira nem is lett volna baj, ... de annyira megalázó volt az egész! Elélvezett és ennyi!
Mondtam hogy akkor nekem ott lent ... erre hogy nincs kedve! Fúúhh leköptem volna, de leginkább én saját magamat!!! Semmi megbánást nem tanúsított, sőőt még volt pofája megkérdezni, .. hogy most megsértődtél??
Aztán mikor rákezdtem volna, ... hogy most hagyjam békén!
Ezek után meg jött és bújt, .. de ugye a történtekről ne beszéljünk!
Tudom, hogy én voltam a legnagyobb hülye!!! Csak kiürítette és ennyi! Soha senki nem bánt velem még így, mint egy ku.vával!!! És nem tudom felfogni, hogy lehet vki ilyen! A "hiányzol és szeretlek" csak manipulatív dolog volt. Becsapott, megalázott!!!
Ezek után soha többet nem akarok vele sem találkozni, sem beszélni!
27/n
A kérdésed elején leirtad, hogy azert szakìtottàl, mert észrevetted, hogy csak d..i kellesz neki... Hivogatott meg minden... Minek reagàltàl.rà? Elélvetett és ennyi...Hàt ezen röhögtem... Most mondhatnàm, hogy megérdemled, mert egy növel azt tesznek,.amit hagy...Ezenkívül te mentél bele,.és ahogy ez lenni szokott, adjàtok magatokat, aztàn pedig a gyk-n minden màsodik megnyilvànulàs:aljasak a pasik, szemét, stbstb...De hagyjuk,mert te vagy a legjobban felhàborodva az ilyenért...
Mi a kérdés?Leveled végén megírtad, nem akarsz vele többet vele talàlkozni,beszélni...Hajrà. Tedd azt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!