Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottak már veled, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottak már veled, vagy te szakítottál már sms-ben, e-mailben? Mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés
2015. júl. 7. 19:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy gyerekes..

Ha már szakítás akkor legyen annyi tisztelet a másikban, hogy személyesen teszi meg.

2015. júl. 7. 19:14
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Természetesen, továbbá támogatok bárminemű szakítási módszert!
2015. júl. 7. 19:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem egy emberes dolog. E legkönnyebb utat választja. Köbö ennyit ért...egy sms-t.
2015. júl. 7. 19:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Gerinctelen dolog,és volt benne részem,szakítottak már így velem.Én mikor szakítottam,azt szemtől szemben tettem.
2015. júl. 7. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen, velem szakítottak sms-ben. Jó, mondjuk én akkor voltam 15, a fiú meg 17, és én is szakítani akartam vele, mert nagyon nem voltunk egy hullámhosszon, de azért szerintem ez elég paraszt dolog volt. Semmiből nem állt volna személyesen elmondani, mivel egy suliba jártunk, találkoztunk minden nap. Csak ilyen kis beszari volt.

28/N

2015. júl. 7. 20:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Msn-n szakítottam az első barátommal...nem szakításnak indult, csak problémafelvetésnek, kapcsolatátbeszélésnek. Azóta sem találkoztunk, viszont néha telefonon beszélünk.
2015. júl. 7. 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Msn-s vagyok...mondjuk az sms, e-mail azért teljesen más, mert egyirányú dolog, és egyfajta hátbatámadás, viszont ha valaki érzi nagyon a végét és nagy benne a félsz, különösen még fiatalon, el tudom fogadni. Inkább, mint jópofizni még x ideig egy halódó kapcsolatban.

Sajnos a másiknak hidegzuhany, de nem jó sehogyse egy szakítás annak, aki még szereti a másik felet.

2015. júl. 7. 20:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Meg nem, de biztosan lesz olyan lany, aki meg arra sem lesz kepes, hogy szemelyesen dobjon.

Amit errol gondolok. Gyava cselekedett, a dobo fel meg nagyon eretlennek tunhet.

2015. júl. 7. 20:52
 9/10 anonim ***** válasza:

HA nem történik megcsalás, akkor tiszteletlenségnek vélném. Akit valaha szerettem az a minimum, hogy elbúcsúzok Tőle és ha nehezen is de elengedem.

Viszont anno amikor szembesültem vele, hogy az akkori párom egy pasival kavar a hátam mögött én is SMS-ben küldtem el neki, hogy hol veheti át a cuccait, nem akartam vele beszélni,mert nem tartottam arra méltónak.

37F

2015. júl. 7. 20:58
 10/10 anonim válasza:
Hát szerintem attól függ milyen maga a kapcsolat . Vannak manapság azok a fiatal kis tinik akik csak a facen menőznek azzal hogy kapcsolatban vannak de személyesen még csak nem is köszönnek egymásnak na én úgy gondolom egy ilyen `kapcsolatban´ elfogadható így jöttek össze így is szakítanak
2015. aug. 27. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!