Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottak már veled, vagy te szakítottál már sms-ben, e-mailben? Mit gondolsz erről?
Azt, hogy gyerekes..
Ha már szakítás akkor legyen annyi tisztelet a másikban, hogy személyesen teszi meg.
Igen, velem szakítottak sms-ben. Jó, mondjuk én akkor voltam 15, a fiú meg 17, és én is szakítani akartam vele, mert nagyon nem voltunk egy hullámhosszon, de azért szerintem ez elég paraszt dolog volt. Semmiből nem állt volna személyesen elmondani, mivel egy suliba jártunk, találkoztunk minden nap. Csak ilyen kis beszari volt.
28/N
Msn-s vagyok...mondjuk az sms, e-mail azért teljesen más, mert egyirányú dolog, és egyfajta hátbatámadás, viszont ha valaki érzi nagyon a végét és nagy benne a félsz, különösen még fiatalon, el tudom fogadni. Inkább, mint jópofizni még x ideig egy halódó kapcsolatban.
Sajnos a másiknak hidegzuhany, de nem jó sehogyse egy szakítás annak, aki még szereti a másik felet.
Meg nem, de biztosan lesz olyan lany, aki meg arra sem lesz kepes, hogy szemelyesen dobjon.
Amit errol gondolok. Gyava cselekedett, a dobo fel meg nagyon eretlennek tunhet.
HA nem történik megcsalás, akkor tiszteletlenségnek vélném. Akit valaha szerettem az a minimum, hogy elbúcsúzok Tőle és ha nehezen is de elengedem.
Viszont anno amikor szembesültem vele, hogy az akkori párom egy pasival kavar a hátam mögött én is SMS-ben küldtem el neki, hogy hol veheti át a cuccait, nem akartam vele beszélni,mert nem tartottam arra méltónak.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!