Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A túllépés mindig ennyire hosszú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A túllépés mindig ennyire hosszú?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon jó dolog, sajnos nem olyan sokáig mint ahogy én azt valójában szeretném. Ám külső tényezők miatt ennek vége szakadt, és sajnos körülbelül a lehetetlennel egyenlő, hogy folytatódjon. (Bár, mondanám, hogy van ok a reményre, mert pár év múlva talán... Reménykedni ettől függetlenül nem reménykedek, de az se lesz ellenemre, ha úgy hozza a sors, tökjó, hogy az jövőben bármi megtörténhet, amire nem is számíthatnál, de azt se bánnám, ha X éven belül nem ott kötnék ki, hanem máshol.)

És reálisan meggondolva: igen, túl kell hogy lépjek, mert ennek nincs értelme. Találok is embereket, akik tetszenek - sőt - és totál elvagyok az életemmel, boldog vagyok, még ha agyalok is mindenen.

De: mivel tudom, hogy túl kell lépjek, úgy voltam vele, hogy alakuljanak úgy a dolgok, ahogy én szeretném, sose árt ha nyitott vagyok. Ám a szex így nekem nem működik, túlzottan feszült vagyok, mert érzem, hogy legbelül nem léptem túl.

Ez akkor esett le leginkább, amikor azt hittem, hogy teljesen elveszíthetem az életemből. És nem akarom. Igazából bármit megtennék, hogy vele legyek. Tény, hogy örülök annak, ami jelenleg van, de nekem ő a fontos, és ha tudom, hogy ott van, legalább csak havernak, akkor megnyugszom, habár még mindig rossz, hogy nem lehetek vele.

De ez így rossz, én soha nem akartam rajta túllépni. De racionális vagyok, meg boldog akarok lenni, tehát ennek így vége, csak emellett türelmetlen is.

Srácok, bocsi a hosszú bullshitért, tudom, hogy pocsék és nyálas, de én másokat sem akarok megbántani, sőt senkit, de nem tudom még, hogy mit tegyek hogy vége legyen ennek az érzésnek, mert nem akarom ezt már, mert nincs értelme.

és ez most kissé zavar. Meg hogy csak jó emlékeim vannak, igazából nincsen egy olyan ami így rossz pont és akkor csá már utállak megbántottak. És nem is akarok senkit utálni azért mert belemagyarázok dolgokat.

2015. szept. 28. 22:29
 1/2 anonim ***** válasza:
én végigolvastam, de csak azért mert utóbbi barátnőm jutott eszembe erről.. én sem teljesen léptem túl rajta, abban maradtam vele, hogy barátok maradunk és ha túlléptem rajta, akkor újra beszélünk.. de mivel nem léptem túl rajta, ezért nem is beszélek vele még
2015. szept. 28. 22:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Vázolok van valakid akivel vége lett külső okokból és híányzik te pedig nem akarod hogy híányozzon hát a külső okok nem lesznek örökre ott szerintem beszélgess vele írj rá
2015. szept. 28. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!