Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Harcoljak még vagy felesleges?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harcoljak még vagy felesleges?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A volt párom azért szakított velem,mert nem tudtunk túl sokat találkozni,volt,hogy 1-2hetek kiestek. Ő ezt így nem tudja már csinálni,nagyon szeret,de inkább neki ez elég volt. Sajnos én egyedül vagyok a kisgyerekemmel,semmi segítségem ,egyedül kell mindent megoldanom. Mellette még esti iskolába járok. Volt,hogy találkoztunk volna mondjuk egy szerdai napon,de nekem közbe jött valami és ő ezen kiakadt,hogy nekem az fontosabb volt,mint ő. Átrakom másnapra,az se jó. Már 4.napja teperek,hogy bocsásson meg,tudunk többet is találkozni..Mindent megoldottam eddig is.. De ő hajthatatlan. Hagyjam a fenébe? Pedig annyira szeretem.. És ez neki nem elég. Folyamatosan azzal jön,h ő ezt már nem tudja így csinálni,hogy alig lát.. De azt nem érti,hogy nekem is nagyon rossz. Ő csak melóba jár nem csinál semmit,haza megy melóból végig szállón van..

2015. szept. 24. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tud megertobb Lenni, es folyton elegrelenkedik hagyd a fenebe. Van Eleg bajod nem Kell meg ez is neked...

18/L

2015. szept. 24. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a fenebe, semennyire se tisztel, semennyire nem megerto, elvarna, hogy mindent (beleertve a gyereked!) hanyagolj miatta es csak korulotte forogjon a vilag.

Kiprovokalja a veszekedest, buntudatot kelt benned szandekosan, es mindez tudod miert? Mert elvezi, hogy kuncsorogsz neki es a bocsanataert esedezel, ettol erzi ferfinek magat.

Hidd el kesobb sem valtozott volna, ismerem ezt a fajta embert.

Ha jot akarsz magadnak is es a csemetednek is, ne keresd tobbet ezt az embert, es ha o megkeres, hogy meg egy kicsit manipulaljon, hajtsd el a fenebe. Borzasztoan megszivjatok, ha egy ilyen emberrel jossz ossze.

Szerelem ide vagy oda, ne legyel ennyire naiv es buta..

2015. szept. 24. 16:58
 3/5 Blade Bone ***** válasza:
100%
Szerintem a harcolás is csak úgy adja ki magát, ha ketten kűzdötök. Ha a másik "harc" helyett a nyavajgást választja, akkor nem is akarja megérteni a te álláspontodat és így csak visszahúz. Nem mondanám, hogy hagyd a fenébe, de az szerintem nem jó ötlet, hogy te tepersz ennyire mikor fontos ügyeket intézel, hogy később boldogok lehessetek. Neki inkább támogatnia kellene és lelket öntenie beléd, hogy mindennap újult erővel indíthasd a napot. Így viszont nem viselkedik férfiként, és én ezt megmondanám neki a helyedben, kapja össze magát vagy menjen amerre akar, csak ne húzzom vissza. Hiszen gyermeked is van, nem tarthatod csak őt szemelőtt.
2015. szept. 24. 16:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. szept. 24. 18:20
 5/5 omba ***** válasza:

Akit szeretek, annak örülök, másnap is, ha kéthetente látom, bármikor.

És próbálnék én is tenni valamit, hogy segítsek neki, vagy alkalmazkodjak hozzá.

2015. szept. 26. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!