Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van olyan, hogy valaki elfojtv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki elfojtva a szerelmi gyászt?

Figyelt kérdés
Tehát szakítás után, az egyik fél annyira tart a szakítás utáni fájdalomtól, hogy inkább elfojtja azt. Van ilyen?
2015. szept. 15. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Van.
2015. szept. 15. 21:25
 2/10 A kérdező kommentje:
De hogy tudja elfojtani? És mennyi ideig? Nyilván ezt nem lehet húzni a végtelenségig.
2015. szept. 15. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyszer egy reszeg ejszakan majd kiborul belole.
2015. szept. 15. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:
hát ha nem gondol rá, eltereli róla a figyelmét. nekem is fájt, és csodálkoztam hogy nem sírok, nem is tudok, nem érzek olyan nagy késztetést rá, aztán amikor elkezdtem róla beszélni nem bírtam abbahagyni a bőgést. de nem jó elnyomni, mert ha úgy hosszabb ideig tart feldolgozni
2015. szept. 15. 21:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Hogy tudnék egy ilyen emberen segíteni?
2015. szept. 15. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Beszéltetni kell és türelmesnek lenni.

Én is ebbe a hibába estem. Vége lett a három éves kapcsolatomnak és hirtelen beleugrottam egy másikba, mondván, hogy túl vagyok én ezen. Persze egyáltalán nem voltam. Eltelt azóta másfél év, de igazán azóta sem találom a helyemet.

Egyszerűen a munkába, a suliba és egy új kapcsolatba fojtottam a bánatomat, nem adtam ki magamból. Ma már erre képes vagyok, mert érzem, hogy nagyon nem jó a lelkem legmélye és ezt minél előbb ki kell pucolnom belőle mostmár. Nekem mi esik jól? Ha leülnek velem őszintén beszélgetni érzésekről. Támogatva érzem magam. Ennyi. Ennél többet senki nem tud segíteni. Ezen felül eljárok futni, hogy a fejem kicsit kitisztuljon nap végére. A többit nekem kell megoldani.

2015. szept. 15. 21:50
 7/10 anonim válasza:
megtör majd de ha ennyire elfojtja akkor szerintem nyilván nem mások előtt teszi ezt hanem magában próbálja majd feldolgozni és kiadni.Az hogy tudsz-e neki segíteni az szerintem elég emberfüggő.Meg hát az előttem szóló szavaiban is lehet megoldás.Ha az ember részeg és valami gyötri akkor szerintem úgy is kitárja eléd.
2015. szept. 15. 22:52
 8/10 A kérdező kommentje:

Volt már részeg, de az nem igazán segített.

Amikor elkezdtem furcsállni, hogy ilyen jól van, akkor kérdeztem rá nála, hogy végiggondolta-e az előző kapcsolatát. Mondta, hogy nem, mert fáj...

2015. szept. 16. 07:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne furcsálld, ha jól van. Emberek vagyunk, különbözünk. Lehet neki így megy könnyebben a feldolgozás, míg másnak úgy, ha belesüpped egy kicsit a gyászba.

Az én lelkem azért foszlott végleg szét, mert néhány hónapja találkoztam egy sráccal, aki nyitott felém és aki felé én is nyitottam. Kiderült, hogy akkor lett vége a kapcsolatának és én direkt rá is kérdeztem, hogy biztosan készen áll-e beleugrani egy újba? A válasz az volt, hogy természetesen igen. Na két hónap után megkaptam, hogy ő mégsincs erre készen... Egyszerűen az ember szerintem megpróbálja eleinte minél könnyebben venni, aztán ahogy múlik az idő leesik neki mi is történt valójában és nem tudja kikerülni a vonzatát. Lehet nála is így lesz. Biztosítsd arról, hogy rád számíthat, veled mindig beszélgethet a problémáiról. Próbálj vele erről beszélgetni, de ha nem akar, akkor ne erőltesd!

2015. szept. 16. 08:25
 10/10 A kérdező kommentje:

Nálam is hasonló volt a történet... csak mi fél év alatt kétszer is összejöttünk, mert vonzódik hozzám... Viszont amikor komolyra fordultak volna a dolgok, mindig megrekedt, és egészen mostanáig nem tudtuk, hogy mi lehet az oka... Valószínűleg ez, hogy még nincs túl teljesen az előző kapcsolatán.

Bizonygatta ő is nekem, hogy túl van rajta, de amikor konkrétan rákérdeztem, hogy végiggondolta-e azt a pár évet amíg kapcsolatban volt, mondta, hogy nem, mert nagyon fájna... Azóta mondogattam neki, hogy át kellene gondolnia. Mondta, hogy tudja, de neki az nagyon nehéz lesz.

2015. szept. 16. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!