Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mivel enyhíthetném a szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel enyhíthetném a szerelmi bánatom?

Figyelt kérdés

Életem első kapcsolata volt, sosem akartam járni senkivel, úgymond az igazit kerestem, és azt hiszem sikerült is megtalálni, de 4 hónap után szakítottunk egy relatív kis baki miatt. Nem azért váltunk el mert nem szeretjük egymást, de már több mint 1 hónapja történt a dolog és még mindig nem sikerült helyrehozni... Találkoztunk rendezvényeken, de egyikünk sem ment oda a másikhoz. Én nem éreztem úgy, hogy nekem kéne kezdeményeznem, mivel én voltam az aki szakított, és oka volt. Szerettem volna ha elgondolkozik rajta miért és máskor úgy viselkedik ahogy kéne. Ő 16L én 20F, szóval szerintem csak azért volt ez az egész, mert még fiatal. De nem úgy reagált a szakításra ahogy elvártam, inkább az önsajnálatba menekült. Elkönyvelte hogy én kidobtam őt.

Kezdem elfogadni, hogy vége, ezért azt szeretném kérdezni, mi segíthet az időn kívül? Vannak hobbijaim, de az nem feledteti el. Mindig rajta jár az agyam. Ha egyedül vagyok, csak rá gondolok. Az emlékekre gondolok és újraélem őket a fejemben. A barátaim elfoglaltak(főleg a saját párjukkal), és ha nem, akkor úgyis csak annyit mondanak, hogy lesz más, idővel jobb lesz stb... nem segít, nagyon hiányzik.

2015. aug. 9. 11:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyrészt ez is egyfajta gyász, veszteség. nyugodtan engedd meg magamnak, hogy elemésszen a fájdalom és csak rajta járjon az agyad. Meg kell élni ezt is, különben gen hosszúra, évekre is nyúlhat egy ilyen. Szuperjó ha van egykét igen közeli haverod, barátod akinek beszélhetsz erről és ő türelemmel meghallgat. Ha olyan a családod hogy megvan a bizalom, akkor szülővel, testvérrel is beszélgethetsz. Másrészt előbb-utóbb úgyis belül érezni fogod hogy mostmár kéne vmi aktivitás. Ilyenkor jó dolog ugyancsak barátokkal elmenni strandra, moziba. Letölteni lehetőleg nem szerelmes hanem jópofa akciófilmeket, sorozatokat. Esetleg köztes megoldásként klassz önfejlesztő könyveket olvasni a párkapcsolatról, mert azzal sokat tanulhatsz erről az elsőről és jól fog jönni a későbi időkre. Fel a fejjel :)
2015. aug. 10. 14:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, így fogok tenni!
2015. aug. 10. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!