Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel enyhíthetném a szerelmi bánatom?
Életem első kapcsolata volt, sosem akartam járni senkivel, úgymond az igazit kerestem, és azt hiszem sikerült is megtalálni, de 4 hónap után szakítottunk egy relatív kis baki miatt. Nem azért váltunk el mert nem szeretjük egymást, de már több mint 1 hónapja történt a dolog és még mindig nem sikerült helyrehozni... Találkoztunk rendezvényeken, de egyikünk sem ment oda a másikhoz. Én nem éreztem úgy, hogy nekem kéne kezdeményeznem, mivel én voltam az aki szakított, és oka volt. Szerettem volna ha elgondolkozik rajta miért és máskor úgy viselkedik ahogy kéne. Ő 16L én 20F, szóval szerintem csak azért volt ez az egész, mert még fiatal. De nem úgy reagált a szakításra ahogy elvártam, inkább az önsajnálatba menekült. Elkönyvelte hogy én kidobtam őt.
Kezdem elfogadni, hogy vége, ezért azt szeretném kérdezni, mi segíthet az időn kívül? Vannak hobbijaim, de az nem feledteti el. Mindig rajta jár az agyam. Ha egyedül vagyok, csak rá gondolok. Az emlékekre gondolok és újraélem őket a fejemben. A barátaim elfoglaltak(főleg a saját párjukkal), és ha nem, akkor úgyis csak annyit mondanak, hogy lesz más, idővel jobb lesz stb... nem segít, nagyon hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!