Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátom egy évig váratott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy évig váratott, mire bevallotta, hogy tudja magáról, hogy impotens. Nektek is rosszul esne, hogy nem szólt előbb?

Figyelt kérdés
Elvileg nagyon megszeretett és nem akart elveszíteni, ezért egy éven keresztül mindig valamire fogta, hogy éppen miért nincs szex.

2015. szept. 12. 13:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Írok neked privátban, mert nem szeretek offolni : )
2015. szept. 12. 14:09
 12/21 A kérdező kommentje:
*Illetve hát nem csak nem szeretek offolni, hanem vagyok elég intelligens nő ahhoz, hogy ne cicaharcoljak anonim kötekedőkkel nyilvánosan.
2015. szept. 12. 14:13
 13/21 A kérdező kommentje:
Kedves 13. válaszoló, erre már privátban sem válaszoltam, méghozzá okkal.
2015. szept. 12. 14:45
 14/21 anonim ***** válasza:
A hülyézőnek én is üzenném innena távolból, hogy amikor szeretünk valakit szemet hunyunk sokszor a nyilvánvaló felett is, ez nem bűn vagy butaság, emberi.
2015. szept. 12. 16:48
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Akkor a #15-nek üzenem, hogy aki - saját bevallása szerint szexre éhes nőként - egy év alatt nem jut el az ágyig a barátjával, az nem teljesen normális.
2015. szept. 12. 16:54
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

15 üzeni a 16nak

Én is voltam már szexreéhes nő és éheztek rám is, mégsem kerültünk ágyba, ilyen is van. A világ tarkabarka, nem sémák szerint működik, működünk.

2015. szept. 12. 16:59
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
De ők konkrétan barát/barátnő voltak. Ez nem fér a fejembe...
2015. szept. 12. 17:01
 18/21 A kérdező kommentje:
Látom nagyon fáj ezen túllépni : D
2015. szept. 12. 22:09
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem fáj ez nekem, végülis nem én baxtam el egy évet az életemből egy impotens pasival. :)
2015. szept. 12. 22:27
 20/21 A kérdező kommentje:
Szerintem már ez a szombat délután is sok az életedből, miután több levélen keresztül bizonygattad privátban, hogy téged aztán nem érdekel, te lesz*arod, te nem szólsz hozzám. Aztán mikor nyomatékosan megkértelek, hogy ne írj nekem többet és hagyj békén, ide írogatod tovább az igazadat : D Neked nagyon nincs életed, légyszi szállj már le rólam véglegesen, különben kénytelen leszek jelenteni téged és az utolsó érvényesülési pont (a gyakorikérdések) is eltűnik az életedből : D
2015. szept. 12. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!