Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátom egy évig váratott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy évig váratott, mire bevallotta, hogy tudja magáról, hogy impotens. Nektek is rosszul esne, hogy nem szólt előbb?

Figyelt kérdés
Elvileg nagyon megszeretett és nem akart elveszíteni, ezért egy éven keresztül mindig valamire fogta, hogy éppen miért nincs szex.

2015. szept. 12. 13:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
És akkor mit csináltatok egy évig? Moziba jártatok?
2015. szept. 12. 13:49
 2/21 A kérdező kommentje:
Hát kb. igen. 20 évesek vagyunk mindketten, ehhez képest csak ilyen "kültéri" randikat akart mindig. Ha én felhívtam magunkhoz, vagy megkérdeztem, hogy felmehetnék e hozzájuk, nagy ritkán beleegyezett. De mindig talált valami magyarázatot rá, hogy miért kell sietnie és ne erőltessem.
2015. szept. 12. 13:52
 3/21 anonim ***** válasza:

Nem impotens, hanem homoszexuális, és alibinek kellettél neki.

Ha valóban impotens lett volna akkor 1 hónapon belül kitálalt volna neked.

2015. szept. 12. 13:55
 4/21 A kérdező kommentje:
Megfordult ez is a fejemben, lévén én voltam a legelső barátnője és előttem/utánam tudtommal egyáltalán nem próbálkozott nőknél...
2015. szept. 12. 13:57
 5/21 anonim ***** válasza:
Igen, rosszul esne. Viszont valamilyen szinten azért őt is meg lehet érteni. Nincs megoldás? Volt vele dokinál?
2015. szept. 12. 13:58
 6/21 anonim ***** válasza:
54%

Nekem a te helyedben az esne rosszul, hogy hülye vagyok.

Nem létezik, hogy normális, felnőtt ember (nő) egy évig nem szexel a barátjával.

2015. szept. 12. 13:58
 7/21 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon.

Viszont ezt, hogy halogattátok egy évig? Nekem már az első hetekben feltűnt volna a bibi.

Amúgy tesz vmit az ügy érdekében, hogy változzon vmi vagy nem?

2015. szept. 12. 13:59
 8/21 anonim ***** válasza:

Ismerős történet, azzal a különbséggel, hogy én évekig csak leveleztem egy férfivel, de mindig kerülte a találkozást, aztán amikor találkoztunk, akkor derült ki, de akkor még mindig kifogásokat keresett, hogy most miért nem. Végül is nem az volt a gond köztünk, hogy ő impotens, hanem hogy ezt a problémát nem tudta megfelelően kezelni, hiába tudtam én elfogadni, ő nem tudta.

Azt, hogy nem szól előbb, azt megértettem. A férfiaknak ez egy olyan sérelem, amit nem tudnak megosztani senkivel, titkolják az utolsó pillanatig.

2015. szept. 12. 13:59
 9/21 A kérdező kommentje:

Annak az intelligens válaszolónak, aki lehülyézett, szeretném üzenni, hogy szerelmes voltam az illetőbe, és ha szerelmes vagyok, nem az az elsődleges szempont, hogy ki dug meg előbb, ő vagy akárki más. Nagyon sajnállak, ha neked ez a prioritás, nyuszikám : )

Mindenki másnak köszönöm a választ, nehéz így egy év után mit kezdeni a történettel, de sokkal inkább értékeltem volna, ha akár néhány hónap után őszintén bevallja.

2015. szept. 12. 14:02
 10/21 anonim ***** válasza:
49%

Engem ne sajnálj, nyuszikám.

Ha szerelmes vagyok, akkor pláne le akarok feküdni a másikkal és nincs az az isten, hogy egy évig halogassam a dolgot.

Ha kicsit magadba néznél és nem csak a másikban keresnéd a hibát, akkor te is megértenéd, miért hülyéztelek le. Ahhoz, hogy valaki ezt egy egész évig titokban tudja tartani, két ember kell.

2015. szept. 12. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!