Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Meg tartsam az emlékeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tartsam az emlékeket tőle, róla?

Figyelt kérdés
5 hónapja nem vagyunk már együtt és már most úgy fest, hogy nem is leszünk. Nagyon sok emlékem van tőle a 6év után... Most jutottam el oda, hogy v.mit kezdeni kellene velük. Úgy gondolom, hogy lehet megbánnám egy idő után, hogy töröltem, kidobtam az emlékeket. Hosszú idő volt és életem része... Így olyan érzésem van, mint ha a múltamat is törölném.
2015. szept. 7. 23:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sőt lehet, hogy csak arra vár, hogy megkeresd még ha csak levél szintjén is.
2015. okt. 10. 22:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Történtek dolgok közöttünk szakítás után.... elég csúnyán beszéltem vele. Ő megcsalt és azóta is vele van. Én meg amióta biztos lett, hogy nem leszünk többet együtt elkezdtem kijárni szórakozni, inni stb. Ebből ő mindent vissza hallott és pont ebből nem kér...
2015. okt. 12. 16:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Pont ezt kellene abbahagyni és inkább más irányba mozdulni. Én jobban örülnék egy olyan (ex)barátnak, aki nem hanyagolja el magát. Mellesleg a pozitív dolgokat is visssza fogja hallani. Szóval fel a fejjel :)
2015. okt. 12. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!