Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Meg tartsam az emlékeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tartsam az emlékeket tőle, róla?

Figyelt kérdés
5 hónapja nem vagyunk már együtt és már most úgy fest, hogy nem is leszünk. Nagyon sok emlékem van tőle a 6év után... Most jutottam el oda, hogy v.mit kezdeni kellene velük. Úgy gondolom, hogy lehet megbánnám egy idő után, hogy töröltem, kidobtam az emlékeket. Hosszú idő volt és életem része... Így olyan érzésem van, mint ha a múltamat is törölném.
2015. szept. 7. 23:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Tedd be az egészet egy dobozba, és süllyeszd el valahova. Ha pár év múlva belebotlasz, tudni fogod, érdemes-e még tartogatni, vagy csak lom.
2015. szept. 7. 23:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vannak ilyen emlékeim, ahogy első írta, bedobozolva, elsüllyesztve. Ne dobd ki, biztos vannak szép emlékek, 10-20 év múlva már nem fog fájni. Nekem jólesik a régi fotókat átnézegetni a gyerekemmel :)
2015. szept. 8. 00:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel, de eszem ágában nincs semmit kidobni tőle 6én ide vagy oda. Az életem része marad. És ki tudja, lehet egyszer még összetalálkozik a szívünk.
2015. szept. 8. 04:48
 4/13 anonim ***** válasza:
Jajj...de cuki, te még szereted. Egyébként az összecsomagolás az első lépés, de a kidobás a második. Én semmit nem tartottam meg az exem után.
2015. szept. 8. 12:37
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen még Szeretem! De már az nem változtat semmin... Ő már mással van és szerelmes. Reménykedek még néha, hogy hátha a fejéhez kap és rádöbben... De már ezt is kezdem felhagyni. Tudjátok mikor mellettetek van, akkor nem is érzitek, hogy mennyít is jelent... Utólag sajnálom, hogy nem figyeltem rá oda. :(
2015. szept. 8. 20:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Akkor Itt az ideje hogy sürgősen beszélj vele és ha még ő is érez irántad, akkor ne hagydd! Én sajnos hagytam, azóta is nagyon bánom!
2015. szept. 8. 20:52
 7/13 anonim ***** válasza:

Én egyből mindent beszórtam a kandallóba... mondjuk nagyon ronda szakítás volt.

Közös képek gépen megvannak, de csak mert abból a 6 évből nem sok fotó van rólam, ezért azokat megtartottam.

Illetve pár ajándék is, mit a billentyűzet is, amin épp pötyögök. :D De arról pl. fél évvel szakítás után esett le, hogy tőle kaptam.

Amiről állandóan ő jutott volna az eszembe, azt vagy otthagytam neki, mikor hazaköltöztem, vagy ami hazakerült, elégettem. :)

23L

2015. szept. 8. 22:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Na mi lett a vége a dolognak? Megkerested? Kidibtad a tőle kapott dologkat?
2015. okt. 4. 15:55
 9/13 A kérdező kommentje:
Még semmit nem dobtam ki. El raktam mindent. A fényképeket sem nézegetem a gépen... Könnyebb már, de még most is hiányzik. Néha úgy érzem, hogy soha nem fogok túllépni rajta. Nem igazán vagyok boldog sem azóta. Remélem helyrerázódom majd idővel.
2015. okt. 8. 11:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem beszélsz vele, vagy írsz neki pár sort, hátha azóta ő is megenyhült már. Lehet ez segítene mindkettőtöknek.
2015. okt. 10. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!