Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után, ha valaki megőrzi a másiktól kapott emlékeket, akkor még szereti az illetőt?
Nekem is van olyan cuccom, amit használok, és tuti nem pakolok el.
Gamer egér, Harcos pulcsi,eredeti CoD2, hangfal, stb, ezek használati tárgyak, és imádom őket. Ő is kapott, pl laptophűtő, ruhák, egér, ő se fogja, miért dobná, és vegyen újat?
18/L
amikor fiatalabb voltam, én is mindent kidobtam, ami az exbarátomra emlékeztetett. még a fényképeket is.
de volt egy fordulópont, amikortól valaki komolyan része lett az életemnek. akkor szakítás után már nem tudtam kidobni a dolgokat. ez nem azt jelenti, hogy mint férfit még szeretném, erről szó sincs. mint embert, igen, de szinte nem is tartjuk a kapcsolatot. egyszerűen csak nem akartam kidobni azt a pár évet az életemből, hiszen a részem lett bizonyos értelemben.
igen, valaki írt nekem egy verset, amit jól kidobtam, ezt viszont megbántam. pedig közöm sincs az illetőhöz már. de mégis nekem írta azt a verset, meg volt szerelmeslevél is.
na ezeket így utólag megbántam, mert mégis csak jó visszagondolni, hogy valaki szeretett, stb. akkor is, ha már nem érzek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!