Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi ideig őriztétek a tárgyi emlékeket?
Úgy értem mennyi idő után tudtátok kitörölni a fényképeket, kidobni az ajándékokat, leveleket, törölni emaileket, sms-eket...?
Hosszabb kapcsolatra gondolok, kb. 1 év felett.
másfél évig jártam anno sok éve valakivel, de nem dobtam ki az emlékeket, hanem eltettem őket szinte azonnal egy amolyan cipős dobozba és eltettem a szekrény méylére...
nem hinném, hogy ki kellene dobni az emlékeket...vicces lesz nagyi korban elővenni őket, vagy majd akkor kidobni örökre
26/l
az emaileket le lehet menteni egy cdre meg a fényképeket is..
utána meg töröld a gépről
Én mindent dobok, amit csnedültek az érzelmek. A mostani barátnőm gépén talátam képeket a volt barátjáról meg róla, nem kértem meg, hogy törölje, de ott a szemem láttára törölte őket. Maradtak neki apróságok, pl. plüssmaci, meg ilyenek, de azok nem zavarnak, csak amin közösen vannak rajta pl. Lehet van még egyéb is, de arról nem akarok tudomást szerezni.
26/F
2 hét - Gyűrűt amit kaptam tőle meg plüssöket - az első hajléktalannak odaadtam - Pont április 1 volt kicsit hülyének nézett :))
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!