Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem akarja visszaadni a cuccaimat? Történt már valakivel ilyen?
másfél évig voltam együtt a barátommal ő 21 éves én 19 vagyok. Eléggé csúnyán bánt velem nagyon sokszor megpróbáltuk,próbáltam megbocsájtani x idő után is de vége lett nem szeretném ezt most kifejteni.
De az biztos,hogy Ő még szerelmes belém ezt mondta is és tudom. Én is nagyon szeretem de nem mehet ez így tovább muszáj lépnünk és ezt elmondtam neki is.
Írtam neki a napokban,hogy szeretné-e ha visszaadnám a cuccait (ruhák,elég drága ruhák) amit ide adott nekem pl amikor fáztam és végül nálam maradt egy pulcsija.
Azt mondta nem kéri és ő sem szeretne visszaadni semmit ami az enyém. Nem kellenek azok a cuccok nem ez a lényeg. Nekem is többségében ruhák (melltartótól kezdve minden.)
Mi szüksége van rá?
Hát ez az...
Mindegy magamból kiindulva én azért is szerettem volna visszaadni mert fáj látni ezeket a dolgokat meg amúgy is az övé... csak nem akarom,hogy idővel meglássam majd a teraszomon a dolgaimat (előző exéhez is elvitte végül) aztán felkavarjon újra...
Biztosan ő is csak átmeneti dolognak gondolja ezt a szakítást, hogy én is:
"Ő még szerelmes belém ezt mondta is és tudom. Én is nagyon szeretem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!