Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem vissza a cuccaimat az exbarátomtól úgy hogy ne sírjam el magam vagy hogy ne hagyjam hogy fájdalmat okozzon nekem?
dehogyisnem akarod,hogy jól kihasználjon.
az ilyen "cuccaim ott vannak" is az egyik utolsó szalmaszál,hogy láthasd.
hát ha postán elküldi a bicajomat akkor azt megnézem!
Nem akarom..eleget szenvedtem.szeretném ha nem bántana többé.
:S
szeretem még sajnos..de nem érdemel meg. és ne írkáljatok már nem mutatok meztelen képeket magamról!
Kérj meg egy ismerőst,hogy hozza el ilyen egyszerű. Ne beszélj vele személyesen vagy egyáltalán szóba és akkor nem fogja tudni hogy elsírtad magad .
Tényleg ilyeneket írtak privátba? -.-
"hát ha postán elküldi a bicajomat akkor azt megnézem!"
Megnézheted. A posta simán elviszi a bringát, egyszerűen túlméretes csomag díját kell fizetni kilóra, még becsomagolni sem kell, csak egy karton erősíteni rá, és azon felsorolni a tartozékokat.
Úgyhogy ez nem kifogás.
Amúgy meg odamehetsz valami kannal is (apáddal, haverral, bátyáddal) elhozni a cuccot.
Ha rábízod az exre, akkor esetleg pár értékesebb dolog majd esetleg kimarad a csomagból.
Ha rábízod az exre, akkor esetleg pár értékesebb dolog majd esetleg kimarad a csomagból.
Nem mindenkinek zsámó az exkannya.
Dehogy fizetek azért a postásnak,hozza el tekerjen le vele a bicajjal..
meg a könyveimet is..
Nem félek tőle.Semmi baj nem illettünk össze én mélyebb kapcsolatra vágytam ő nem tudom mire.. vagyis tudom de mindegy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!