Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után árulja a cuccaimat, feljelenthetem?
1,5 évig voltunk együtt.Egy csomó cuccom nála van, és ma szólt, hogy felpakolta őket a netre (jófogás.hu), ha nagyon akarom vegyem meg őket. Nem normális! Még csak 2napja szakítottunk, mert azt hiszi megcsaltam.( egy csók volt, de semmi több )
Elég értékes dolgok is vannak köztük : DC pulcsi, Devergos kabát, Sony fejhallgató, Laptop táska, Szilikon telefontok, Pendrive, Hajvágó gép, Router. Még a felbontatlan tusfűrdőmet is felrakta.
Ha bármi elad/ nem ad vissz akkor tehetek feljelentést? Igaz, hogy magámtól vittem oda a cuccaim, de végülis ez lopás, nem?
mert azt hiszi megcsaltam
egy csók volt, de semmi több XDDDDDDDDD
ez mi ha nem megcsalás?? :D
Nagy forma a csaj :D Gondolom, hogy csajról van szó a "Még csak 2napja
szakítottunk, mert azt
hiszi megcsaltam.( egy
csók volt, de semmi
több )" részből ítélve.Elárulok egy titkot, a csók is megcsalás! szóval nem csak hiszi.
Amugy sztem feljelentheted de, hogy fogod bizonyitani, hogy a te cuccaidat árulja???
De ez megcsalás, mert szombaton házi buliba voltunk.Összevesztünk, utána angolosan távozott, én meg azért is jól bebasztam.Erre másnap az egyik hülye gyerek felpakolta a buli fotókat, amin látszik, hogy smárolok egy szőke csajjal ( ő nem szőke ), és kicsit kiakadt. Hiába mondta neki mindenki aki ott volt, hogy én próbáltam levakarni a csajt.Neki ez akkor is megcsalás, meg mert nem mentem utána, hanem ittam tovább.
Szeretem, ő is engem.Tudom, hogy meg fog bocsájtani, de a cuccaimat ne má'! Azok nem olcsó dolgok.Persze nem jelenteném fel, csak az érdekel, hogy jogom lenne-e.Mert akkor ezzel ráveszem, hogy ne adjon el semmit.
De éreztem hogy erre a megcsalásos részre fog mindenki rákapni... :D
De a kérdésedre válaszolva(amit egyébként rossz kategóriába tettél), szerintem nagyon nem tudsz mit csinálni.
Elvégre mi alapján mondod azt hogy a tiéd(teszi fel a kérdést a rendőrség). A másik oldalról a pasit is megkérdezhetik hogy honnan szerezte a cuccokat. Persze lehet hogy zöldségeket beszélek.
Viszont nemtudom milyen anyagi helyzetben vagy de ez amit itt elsoroltál nem kis összeg(legalább is nekem) szóval én a helyedbe vagy felhívnám a rendőrséget vagy bemennék a főkapitányságra és megkérdezném, hogy ilyen esetben tudnak-e érdemben csinálni valamit(ezzel még nem jelented fel őt) aztán eldöntöd mi legyen.
értékesebbnél értékesebb holmik..
teljes csőd szélén állsz..
biztos leszarnám, hogy ottmaradtak és eladja ezeket az exkluzív holmikat..
És mióta nem megcsalás a csók?: )
Az, hogy részeg voltál, nem enyhítő, hanem súlyosbító dolog. :)
Remélem nem bocsájt meg neked, majd legközelebb megtanulod, hogy nem smárolunk mással, ha van párunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!