Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex probléma. Mit lehet tenni? Feljelenthetem?
8hónapja, hogy szakítottam vele. 2évet voltunk együtt amiből egy év szörnyű volt, folyton veszekedtünk, semmi sem volt jó, direkt egymás idegeire mentünk és direkt kicsesztünk egymással. Én ezt megelégeltem és szakítottam. Féltem nagyon a szakítástól, mert attól tartottam majd elhord mindennek..hát végül így is történt. Még mindig nem hagy békén. Nekem fél éve van egy új kapcsolatom, nagyon szeretjük egymást, de tömegközlekedéssel jutunk el egymáshoz és nem autóval. Ebben szerintem nincs semmi szégyenkezni való mégis mindig lassít a megállóban ha kint vagyok és cinikus megjegyzéseket tesz erre. Gyerekes amit művel, de egy esetnél nagyon megijedtem. Majdnem elütött télen,mert csúszkált a hóban(menőzni akart) és megcsúszott az autója. Kb. 5centire ment el mellettem. A torkomban dobogott a szívem...
Feljelenthetem zaklatásért? Rendőrségi ügyet akarok csinálni, mert tudom akkor se állna le sose ha valaki beverné a nagyarcát.
Hogy koptassam le? Sosem reagálok a megnyilvánulásaira és azt is mutatom mindenki felé mintha nem érdekelne, de félek azóta az eset óta!
kérdező te nem vagy normális,
gondolkozz már,nem szándékosan akart elütni,
te meg feljelentéssel fenyegetözöl
kicsit gondolkodj! eggyütt voltál 2évig valakivel,szeretted most meg rendőrségen akarod feljelenteni? milyen ember vagy te?
#2: Te nem vagy normális!! Az teljesen hétköznapi dolog, hogy a kérdezőt zaklatják 8hónapja?? Te gondolkozzál már mielőtt hülyeségeket irkálsz! Kívánom, hogy zaklassanak és idegesítsenek téged is hosszú hónapokig, hogy megtapasztald és felfogd a helyzetet!!Jézusom...
Egyébként a párodat kérd meg, hogy kicsit határozottabban lépjen fel a hülyegyerekkel. Hidd el nem lesz utána ilyen magabiztos és nagyszájú:)))
Én megértelek, csak nem tudom, mész-e valamire a feljelentéssel.
Nekem ilyenek voltak két éven keresztül: fenyegető sms-ek, 36 nem fogadott hívás egy éjszaka alatt (ez volt a legmagasabb, de sokszor volt reggelre 8-10 nem fogadott), várt a ház előtt, a munkahelyem előtt, követett, bemászott az erkélyre, feltörte az emailjeimet és visszaélt velük.
A rendőrség tehetetlen volt (mindig kijöttek, ha hívtam őket, de nem tudtak mit csinálni azon kívül, hogy igazoltatták és megkérték, hogy távozzon), ügyvéd barátnőm pedig mondta, hogy feljelenthetem ugyan, de valószínűleg nem lesz semmi az ügyből, csak vmi pénzbírság. Én féltem, hogy ez is csak olaj lenne a tűzre.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!