Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hogyan lenne lehetséges visszahódítani a volt barátnőm?
Sok apróbb félreértés miatt, amiket nem volt időnk megbeszélni, döntött úgy, hogy érdemes lenne megpróbálnunk külön. A külvilág felé felszabadultságot, megkönnyebbülést mutat, belül azonban valószínűleg még érez valamit irántam.
Én még mindig nagyon szeretem, és úgy érzem, hogy számomra ő a tökéletes. Ezért szeretnék vele újra összejönni, de ha ez lehetetlen, akkor természetesen keresek valaki mást. Ez azonban eléggé nehézkes egyelőre, mert azóta bárkivel randiztam, mind azt mondták, hogy nagyon látszik rajtam, hogy őt keresem mindenkiben.
Ti milyen taktikát javasolnátok?
Keressem, próbáljak minél jobban a kedvébe tenni, éreztessem vele, hogy barátilag is öröm vele a kommunikáció? Vagy inkább hanyagoljam, hagyjam a "saját levében" főni?
Köszönök minden építő jellegű választ!
"amiket nem volt időnk megbeszélni"
Tessék?
Ha igazán kellesz a lánynak, még szakítás után is megkeres.
Velem ugyanez történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!