Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy sok év után most alakult ki köztük valami és emiatt lett ilyen velem a barátnőm és akart szakítani?
A barátnőmmel az utóbbi időben nem igen találjuk a közös nevezőt. Sokszor összeveszünk apróságokon is és ilyenkor egy egész este vagy délután hangulata el van rontva. Gyakran történik az, hogy egy kellemes este egyik pillanatról a másikra fordul át mert látom rajta, hogy valami nyomasztja, valami miatt rosszkedve van és rákérdezek mi a gond. Ilyenkor vagy leszúr, hogy miért faggatom vagy elmondja, hogy rátört valami nyomasztó érzés kettőnkkel kapcsolatban és ez jutott eszébe, ezért ment el a kedve mindentől.
A héten elmesélte nekem, hogy sokszor úgy érzi mintha börtönben lenne, nem tud önmaga lenni mellettem és nyomasztja ez az egész kapcsolat, ezért tud nagyot fordulni a hangulata egyik pillanatról a másikra. Furcsálltam a helyzetet, mert hétköznaponként két nap találkoztunk eddig, hétvégén többet voltunk együtt, de ha bármi más program, barátok, család, intéznivaló közbejött sosem tettem szóvá, sosem tiltottam meg neki, hogy mással is foglalkozzon rajtam és rajtunk kívül. Azt mondta az eddigi kapcsolataiban is egy idő után előjött ez az érzés és amiatt ért véget minden korábbi kapcsolata mert ilyenkor neki több szabadságra, kevesebb együtt töltött időre és térre lenne szüksége, de ezt senki sem értette meg eddig és még jobban kapaszkodtak hozzá amikor ő elkezdett kicsit távolságot tartani. Állítása szerint nálunk most ugyanez történik és ha hagynám egy kicsit távolodni újra szorosabb lenne a kapcsolatunk.
Múlt héten a gimis kora óta ismert fiúbarátjával szakított a barátnője és vasárnapra meg is beszéltek egy találkozót. Korábban is találkoztak már, én is találkoztam a sráccal és teljesen normálisnak és korrektnek ismertem meg. Velem is normális volt, a barátnőmnek állítólag csupa jót mondott rólam és azt is, hogy végre valaki normális fickót talált magának, így sosem aggódtam mikor összefutottak pár órára beszélgetni. Vasárnap viszont beültek egy kocsmába és elég rendesen berúgtak. Mellette Facebookon közösen checkoltak be a helyről és olyan kommenteket írtak, hogy "Elképesztő este" és társai. Enyhén szólva is kellemetlenül éreztem magam, hogy a barátnőm épp egy másik pasival részegeskedik és ország-világnak mutogatják, hogy nekik mennyire elképesztő estéjük van. Mikor ezt szóvá tettem, hogy az egy dolog, hogy van egy fiúbarátja és találkozzanak is nyugodtan, én nem akarom őt eltiltani senkitől sem, de talán nem kéne lerészegedni és mindenkinek mutogatni, hogy ő épp milyen jól elvan egy másik pasival le lettem szúrva és azt mondta azért ittak ennyit mert a srác maga alatt volt, és a becheckolásra is azért volt csak szükség, hogy a srác exének megmutassák, hogy a srác mennyire jól elvan és túltette magát a szakításon hátha így visszamegy hozzá.
A barátnőmmel ezek után hétfőn találkoztunk ahol este ismét rátört a nyomasztó érzés, így nem épp kellemes hangulatban zártuk a napot. Kedden és szerdán nem találkoztunk mondván legyen kicsit külön tőlem, jót fog ez tenni neki és nem érzi majd úgy, hogy megfojtja a kapcsolat őt.
Tegnap találkoztunk, egészen normálisan indult az este de azzal indított, hogy nem fogunk együtt aludni mint szoktunk, tartsunk egy olyan estét mint annak idején mikor összejöttünk, majd 2 órával később közölte, hogy ő akkor hazamenne. Mivel 2 napig nem láttam őt nem voltam épp vidám ezek hallatán és hosszabb találkozóra számítottam, így sikerült megint összeveszni mondván én megint korlátozni akarom őt, és nem hagyom hogy a saját akaratának megfelelően döntsön. A végére kihozta, hogy akkor ő most szakít velem és befejezte, mert ennek semmi értelme, egymás agyára megyünk, ő nem tud ellazulni és feltöltődni ebben a kapcsolatban, állandóan csak stresszel. Pár óra beszélgetés után végül abban maradtunk, hogy ne adjuk fel ilyen könnyen, én igyekszem türelmesnek lenni, nem szóvá tenni az ilyen dolgokat és hagyom őt szabadnak lenni és úgy alakítani a dolgokat ahogy ő szeretné. Így végül együtt maradtunk. Azt mondta szeret és velem akar lenni, én vagyok neki az akire mindig is vágyott minden szempontból, de ha így folytatjuk akkor tényleg vége lesz.
Megfordult a fejemben, hogy mi van akkor ha azon a vasárnapon amikor találkoztak ezzel a sráccal történt valami és emiatt lett ilyen velem ezen a héten a barátnőm. Állítása szerint évek óta csak barátok és sosem fordult meg egyikük fejében sem, hogy összejöjjenek, de mi van akkor ha valahol mindig is tetszettek egymásnak csak a barátságuk miatt nem akartak összejönni tartva attól ha nem jól sül el a barátságnak is vége? Lehetséges, hogy sok év után úgy, hogy egyszer a barátnőm, egyszer a srác, egyszer párhuzamosan voltak valakivel kapcsolatban és ez alatt csak barátok voltak, most hogy a srácnak véget ért a sok éves kapcsolata mozdultak egymásra a barátnőmmel mert valahol mindig is ott volt bennük a kölcsönös érdeklődés és vonzalom? Lehet most a barátnőm le akar engem építeni, hogy a sráccal továbblépjenek a barátságon és megpróbálják együtt?
Én a helyedben indítványoznám hogy legyen vége, lássa hogy nem packázhat veled.
Úgy tűnik ebben a kapcsolatban Te vagy az, aki odavan a másikért , ő kevésbé. Ha már többször megfordult a fejében a szakítás ennek jó vége nem lesz. Nem azért mert a régi baráttal találkozott, hanem mert amúgy is részéről kihűlőfélben van a dolog. Vagy lépj ki ebből önszántadból, vagy sokáig szenvedni fogsz. De előtte a helyedben én is felajánlanám a szübetet, hogy észrevegye, hogy Te sem viselsz el akármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!