Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi nem fogunk szakítani - minket csak a halál választhat el?
Figyelt kérdés
Ezt mondta a barátom, mosolyogva, de valahogy nekem ez nem nagyon tetszett... Rendben, szeretem, de ezt nem olyan romantikus módon mondta, hanem kijelentésként...
Na most lehet félek kicsit... Van alapom?
2015. aug. 9. 20:28
1/9 anonim válasza:
Nincs.
Esküvőn is valami ilyen hangzik el, hogy együtt leszünk ...., még a halál el nem választ.
2/9 anonim válasza:
tuti nem lesztek együtt addig...sőt még amaddig sem :D
barátod meg kicsit gyagya ha ezt full komolyan mondta
3/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, az én volt barátom is mondott ilyeneket és szakítottunk és még mindig élünk. :)
4/9 anonim válasza:
Nem hagyhatod el, kulonben meg fog gyilkolni!
5/9 anonim válasza:
Felelőtlen kinelentésekre ne alapozz.
Nem tudja mit beszél, ebből is látszik. Jó esetben kinövi.
6/9 anonim válasza:
Ha megcsal az a baj, ha kedves az a baj,ha mond valami szépet és neked nem elég romantikus a mód akkor már gyilkos? Megfelel nektek bárki is?
7/9 Kenzo Tenma válasza:
Én is így akartam volna. Aztán a barátnőm meggondolta magát. XD
8/9 anonim válasza:
Ha nem szociopata, akkor nem kell aggódmni, ellenkező esetben készülhetsz a legrosszabbra.
9/9 A kérdező kommentje:
Borderline...
2015. aug. 13. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!