Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után lehet udvarolnni egy 22 éves özvegy nőnek?
Közös épületben dolgozunk ezzel a lánnyal de más cégnél.
Új alkalmazott és feltünt hogy talpig sötétben jár. Kiderült hogy a jegyese 3 hónapja motorbalesetben meghalt.
Annyira rokonszenves nekem. Párszor beszéltem is vele.
Közeledni szeretnék hozzà,mikor tehetem meg? Tudom hogy még korai. De szeretnék mellette lenni.nem szeretem látni azokat a szomorú szemeket..
25F
Csak barátként, támaszként.
Persze kérdés, mennyire igényli ezt most. Ha még ezt sem, akkor ezzel is türelmesnek kell lenned. Most veszített el valakit... egy jó darabig biztos nem akar majd semmi komolyat. Valakinek még 2 év múlva is "korai" lenne..Csak képzeld magad a helyébe.
A pszichológusok azt mondják, hogy a konkrét gyász időszaka minimum egy év, mert akkor mész végig először minden olyan ünnepen, amit együtt töltöttetek, nincs több közös szülinap vagy karácsony... De ha élete szerelmét elvesztette lehet soha nem áll fel ebből.
Lehet, hogy szimpatikus, de ezt nagyon tedd parkolópályára most.
Huhh, szegény lány. :(
Szerintem se "támadd le", óvatosan közeledj felé, ne nyomulj meg semmi ilyesmi, mert nagyon nehéz neki most, nem tudom azt ilyet egyáltalán hogy lehet feldolgozni, hogy az akivel össze akartad kötni az életed meghal, ráadásul pont akkor, mikor már vár rájuk az esküvő..
Szóval barátként közeledj felé, figyelj rá oda. Bár nem hinném, hogy most egy jó ideig akarna bármi komolyat is.
Köszönöm szépen a válaszokat :)
akkor kedves leszek hozzá barát szinten.
Tisztelt Kérdező!
Én kíváncsi lennék rá, hogy mi történhetett azóta. Ha nem érint nagyon érzékenyen, mesélnél a fejleményekről?
Minden Jót Kívánok Mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!