Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele? Kiszerettem belőle?
A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt. Néha rám jön egy olyan érzés mintha nem is szeretném és ha ilyenkor felhív vagy ràm ír leginkább a pokolba kivánnám..nem igazán tudom, hogy mi ez. Mostansàg egyre kevésbé hiányolom, kevesebbet gondolok rá, többször eljátszottam azzal a gondolattal, hogy milyen is lenne újra "szabad" lenni. De van olyan nap, hogy sütök neki egy kis süteményt mert tudom, hogy örülne neki, és olyankor viszont mindenkinél jobban szeretem. Nekem ő az első komolyabb kapcsolatom, ő vette el a szüzességemet, vele csókoloztam legelsőnek. Van hogy csak fekszünk az ágyban és nézem a szemét, az arcát, ajkait és a vilàg teljesen megszünik, olyankor rettenetesen boldog vagyok.
De akkor miért van mégis néha az, hogy úgyérzem nem szeretem? :/
Kérlek segítsetek! Nagyon össze vagyok zavarodva! 18/l barátom 20/f
Ő az első neked,vágysz az újra még.
Ha azt érzed tényleg,hogy nem szereted akkor hagyd ott...
Igen. Persze, én vagyok a r*b*nc :D
Köszönöm a normális válaszokat :)
Feltétlenül beszélni fogok vele erről. Egész nap ez miatt szenvedtem :/
együtt vagyunk még :)
elő szokott jönni ez az érzés még de ha ez van szólok neki és ha a közelemben van jó szorosan átölel, ha meg nincs akkor mond egy szent beszédet és észbe kapok hogy mégis szeretem :D <3
"elő szokott jönni ez az érzés még de ha ez van szólok neki és ha a közelemben van jó szorosan átölel, ha meg nincs akkor mond egy szent beszédet és észbe kapok hogy mégis szeretem "
Hát szerintem ez így már régen rossz....
Mielőbb hagyjátok ott egymást szerintem.
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!