Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szerintetek mit érezhet? Tekintsünk el a helyesírástól így ahogy van be linkelem.

LINK*

Ott vagyok ahol senki nem lat,itt vagyok ahol a madar sem jar,nekem nem kell a penz es a felhajtas,nekem csak a biztonsag

Ott vagyok ahol egyedul merengek.

Nekem nem volt fontos a felszin, a belso ertek ami igazan mervado

Mert mondd mert kell Nekem ezt atelni mert kaptam ezt,mondd mert.Nekem mondd mert a konny jutott,mert nem jut kacagas,nevetes,mosoly ott sirok ahol senki sem latt . Banatomat inkabb magamba tartom,ugyse ert meg az emberiseg csak egy lany vagyok,egyszeru.

Szeretett ami fontos igazan meg a tiszta sziv,nem vagyok egy bombazo de belul erzekenyebb vagyok barkinel

Amit erzek az nem erzi mas ez a vilag gyatro nem birom a sulyat .Nekem nem adatott meg a feny a tulzottan sok hirnev ,de nem az amire igazan vagyok .Ez nem is olyan fontos,fontossab annal a tiszta sziv es a szeretet.ha nem vagyok onmagam akkor mar kenyszer van bennem,hol vagyok.nem adatott meg az sem h konnyen kezeljem a dolgokat

A jo kulso sem

Oleles ,csok,beszelgetes,nevetes,simogatas,es szeretet,szerelem

Es most mar a sex amit kiprobaltam Veled .Nem tudok mar. Ugy szeretni mast ahogy Teged nagyon ott vagy benne a kisszivembe .a nevetesed amit hallok a fulembe.a kisszivem megdobban amikor az illatodat erzem,biztos itt vagy a kozelbe erzem

A megerzesem nem csal

Kis barna szememmel tekintek korbe hatha latlak valahol ,de sehol senki egy ismeros arc jonn felem de az se te vagy.

2015. júl. 29. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Ennek a lánynak szerelmi bánata van...A napnál is világosabb.

26/L

2015. júl. 29. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:
szerelmes beléd és úgy tűnik vagy nem vetetd észre vagy nem viszonoztad. Neked írta, vagy nem?
2015. júl. 31. 17:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Hosszú történet és bonyolult. De ha kíváncsi vagy szívesen meg írom.
2015. júl. 31. 19:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!