Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem szerelme, akivel több mint 10 évig szerettük egymást, házasodik, jön a baba. Fel lehet ezt valaha dolgozni?
Figyelt kérdés
Eddig élt bennem a remény, most már nincs miért élnem. Nem tudom, mit tegyek, nem akarok így élni. Már több hónapja nyugtatókon és antidepresszánson élek, az orvos sem segít. Semmi értelme.2015. júl. 15. 09:00
11/13 anonim válasza:
Az igazi szeretet elengedni is képes! Ha ő boldogabb a másik nővel, akkor hagyd, hogy az legyen, magadat pedig ne sajnáld ennyire! Rendezd be az életedet nélküle, találj új hobbikat, elfoglaltságokat, egy idő után pedig új szerelmet! Tudom, könnyű mondani, de az én életemben is volt ám egy férfi, akit több mint 1 évig nem tudtam elfelejteni. Mostanra azonban túltettem magam rajta. Mindig úgy fogok rá emlékezni, mint arra az emberre, aki valaha a legnagyobb érzéseket keltette bennem - de attól még jöhet más, akit talán még nála is jobban szeretek majd, vagy ha nem, hát úgy is lehet élni. Ma már nem kéne nekem egyáltalán. Te is tudsz élni e nélkül a férfi nélkül, hidd el!
12/13 anonim válasza:
Ne pszichiaterhez jarj, hanem pszichologushoz. Nem mindegy!
13/13 anonim válasza:
Ha megszeretnéd saját magadat, akkor fel tudnád dolgozni.
Te nem addig létezel, ameddig a kapcsolatod tart, haenem elvileg előtte is voltál, és utána is Vagy.Az élet értelme nem szabad, hogy egy másik ember legyen!
lehEtsz ugyanilyen boldog a következő kapcsolatodban is,ehhez először el kell szakadnod attól a szűk gondolkodás módtól, hogy egyedül az a férfi létezik a földön és nincs más...Még több millió férfi van rajta kívül is, aki legalább annyira jók lennének neked,mint amikyen ő volt és jó néhány, akik még annál is jobbak, amit valaha képzelni tudnál magadnak.Nyiss az élet felé, keress magadnak hobbyt, legyenek álmaid, céljaid,mosolyogj és az élet vissza mosolyog majd rád.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!