Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy kéne jól kijönnöm ebből,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kéne jól kijönnöm ebből, hogy ne csináljak még nagyobb hülyét magamból?

Figyelt kérdés

5 hónapja szakítottam a pasival, éreztem iránta, de nem működött.

Felvetette hogy maradjunk barátok pff

Gondoltam ez annyiban kimerül, hogy köszönünk esetleg pár szó. Hát ez nem így történt. Elég gyakran felhív azóta is, néhányszor elhívott magához, volt hogy szexeltünk volt hogy nem. Úgy éreztem hogy tudom kezelni a helyzetet.

Eleinte ment is, és azt hittem csak akar még tőlem vmit.

De rájöttem hogy "barátok" vagyunk, olykor extrákkal.

Nem akar Ő már semmit, csak jó hogy van vki akit felhívhat, beszélgethet vele, akit elhívhat magához ha egyedül érzi magát (szex mentesen, vagy azzal)

Kihasználja a kedvességemet. Bár azt lehet aki hagyja!

Nem tudom miért, de nem tudok bunkó lenni vele.

"Rettegek" amikor csörög a telefon hogy ne Ő legyen, mert nem akarom felvenni, de nem bírom ki és mégis felveszem.

Voltak napok, mikor abszolút nem érdekelt hogy hív, nem vettem fel és még vissza sem hívtam.

De az utóbbi időben, mint egy gyenge kismadár úgy érzem magam. Közel sem vagyok önmagam.

Kifelé azt mutatom hogy minden oké, ... de belül?!

És nem tudom, hogy miként vessek véget ennek az egésznek.

Azt nem fogom mondani hogy vannak még érzéseim és azért.

Egy baráttól hogy válik meg az ember, ha amúgy meg jól kijönnek egymással?? Vhol érdekel hogy mi van vele, picit olyan sajnálat jellegű. Akkor meg fel fogja tenni a kérdést, hogy miért??

Túl agyalom! Túl sok energiámat felemészti ez az egész!

Tanács??

28/n

2015. júl. 13. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts meg minden fórumot, ahol el tud érni, s szüntess meg mindent, ami alapján tudod, hogy mi van vele. Ezután foglald el magad, család, barátok, munka, edzés, hobbi, stb.
2015. júl. 13. 18:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell bunkónak lenni vele, hanem legközelebb elmondani neki, hogy neked ez így nem megy.

Mivel egyértelmű, hogy ő komoly kapcsolatot nem akar tőled (amivel nincsen semmi gond, így alakult és kész!), neked viszont vannak érzéseid iránta, ezért a saját érdekedben bármennyire is rossz, ezennel megszakítod vele a kapcsolatot. Mert így, hogy a gondolataid le vannak kötve általa, elszalasztasz más lehetőségeket, amik olyan kapcsolathoz vezethetnének amilyet te is akarsz, és igazán boldog lehetsz benne.

Ezt - ha normális a másik fél - rögtön megérti, és tiszteletben tartja a kérésedet.

Röviden összefoglalva tehát: részedről mindent vagy semmit, és ő egyértelművé tette, hogy a minden nem működhet, innentől neked felesleges magadat kínozni.

2015. júl. 13. 18:39
 3/3 anonim ***** válasza:
azért ennyi idősen már kis tudatosabbnak kéne lenned :) ne a véletlenre meg a sorsra bizd hanem legyen benned annyi erő, hogy nem veszel részt olyanba, ami nem vezet sehova.
2015. júl. 18. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!