Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól tettem hogy véget vetettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem hogy véget vetettem ennek?

Figyelt kérdés

6 hónapja voltunk együtt a párommal az elején minden szép és jó volt de aztán elkezdett inni.. hiába kértem hogy hagyja abba kevesebbet igyon.. nem tette meg a minap is berugott ezért búcsút mondtam neki.

Jól tettem...???? Nagyon sajnálom mert szép lehetett volna és rossz most ez neki is mert tudom hogy az de nekem is az..

2015. júl. 13. 11:19
1 2
 1/11 Estienne ***** válasza:
Ha mutatott volna hajlandóságot arra, hogy lerakja, akkor segíthettél volna neki. Viszont ha nem akarta elismerni vagy egyeltalán tenni ellene, akkor jót tettél, hogy véget vetettél ennek.
2015. júl. 13. 11:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Hat nem arrol szol egy kapcsolat, hogy segitunk egymasnak? A baratodnak komoly problemaja van es te cserben hagytad ami egyreszt ertheto is masreszt azt mutatja, hogy nem szeretted igazan
2015. júl. 13. 11:54
 3/11 BlackSword ***** válasza:
Azért jó lenne ha leírnád hogy milyen időközönként és mennyit ivott/iszik... Mert ebből így nehéz a konklúziókat levonni...
2015. júl. 13. 11:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

2#, éltél már együtt alkoholistával?

Nem, nem arról szól a kapcsolat, hogy az egyik iszik, a másik meg feláldozza magát a szeretet oltárán. Segíteni meg csak annak lehet, aki igényli azt. Akarata ellenére még soha senkit nem mentettek meg.

2015. júl. 13. 11:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Persze, szép-szép a támogatás, de ha egy kapcsolat fél év után ide jut, az halott ügy.
2015. júl. 13. 13:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Igen, jól tetted!

#2 Azok szoktak benne ragadni egy bántalmazó kapcsolatban, akik úgy gondolkodnak, mint te! "Én segíteni akarok neki", "Nem számít, mit tesz, én akkor is szeretem" stb. Az embernek igenis néznie kell a saját érdekeit is, különben tönkremegy!

2015. júl. 13. 13:04
 7/11 A kérdező kommentje:

sajnos évek óta alkohol problémái vannak mint kiderült csak előttem titkolta ezt.. csak azt vettem észre hogy amikor együtt vagyunk és elmentünk valahova beülni akkor csak ivott és ivott.. és ez nap mint nap egyszer már kértem hogy álljon le ha szeret engem és csökkentse ezt de nem tette meg továbbra is a hátam mögött piált .. hiába akartam volna segíteni a munkánk miatt nem találkozhattunk mindennap hogy figyeljek rá..

én sok mindent belefektettem ebbe a kapcsolatba és a szerelmem őszinte volt de ez a pia dolog betett.. és nem tudja letenni ezt ő mondta..

belátja hogy többet iszik mint kéne de szerintem nem hiszi hogy az olyan sok volna..

múltkor egész nap ivott és keverte a piát.

2015. júl. 13. 13:57
 8/11 Estienne ***** válasza:

Az alkohol egy fokkal se jobb mint a drog. Viszi a pénzt, tönkrevágja a kapcsolatokat, gyereknevelésben se tesz jót, a munkára is kihat, rombolja az életcélt és az egészséget is tönkrevágja. Van ennek bármi jövője? Költői kérdés...

Persze, lehet inni néha. De az alkoholizmus és a kábszi rossz.

2015. júl. 13. 14:03
 9/11 anonim ***** válasza:

rokon több évet lehúzott egy alkoholistával, most már sajnálja az egészet, kivéve a gyerekeket sztem. Nem lehet jó dolog, én egy függővel se lennék együtt szívesen.

Elvonóban azért segíts neki, ha annyira súlyos a dolog, emberileg azért még maradhattok normálisak egymással, ami ritka manapság, de akkor is.

2015. júl. 13. 14:07
 10/11 A kérdező kommentje:

nem akarok belemenni ebbe a dologba jobban,

tönkrevágja az én életemet is én ezt nem tehetem meg

ott van a családja és a barátai is nekik kellene támogatniuk ..én mondtam neki hogy csökkentse mert sokat iszik szinte már naponta.. gőzöm sincs mi lenne a legjobb..ő nektek nem fog elvonóra menni !!

2015. júl. 13. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!